יום האם שמח אילנה....כנסי בבקשה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• יום האם שמח אילנה....כנסי בבקשה
    לוי
    06/02/2008

היי אילנה ראשית אשאל לשלומך מקווה שהכל בסדר...
    רציתי להתיעץ איתך במספר דברים...
    1) עשיתי ללקוחה פרנץ בשיטת האייר בראש (עם מכחול אלכסון וציבעי אקריל על בסיס מים)אחרי שסיימתי את המילוי ועל הפרנץ מרחתי סילר והכנסנו למכונה... בדיוק לפי הספר מה שנקרא....למחרת כשפגשתי אותה (היא שכנה) התקלף לה בקצוות הציפורן הלק...שוב מרחתי לה מחדש(כמובן ששיפתי את הסילר) באותה שיטה וזה שוב התקלף...היא לא עובדת כך שאין סיבה שזה השתפשף במשהו....יכול להיות שזה קורה בגלל שזה צבעי אקריל מים? (מרחתי לה את זה מספר שכבות)
    2)למדתי לפני מספר שנים במכון יופי בניית ציפורנים והמדריכה לא חילקה לנו תעודות או שאני לא הגעתי לקראת סיום הקורס בגלל שהיו כל מיני קישוטים פשוטים וזה היה קטן עלי..בקיצור אין לי תעודה ממנה . באה אליי לקוחה וכבדרך אגב שאלה למה אני לא תולה את התעודות שיש לי..לקחתי את זה לתשומת ליבי והתקשרתי למדריכה של הקורס בשביל לקבל איזה תעודה. לא היתה לה בעיה עם בקשתי העניין הוא שאין לה כבר תעודות כי היא הפסיקה להעביר קורסים והשתלמויות . מבחינתה אין בעיה שאני ידפיס תעודה על שמה...(מה שכן..יש לי קבלה ששילמתי על הקורס מלפני 8 שנים עם הלוגו שלה...) מה עליי לעשות אני מאוד רוצה לתלות תעודה על הקיר מה את ממליצה לי?
    אני מודה לך על הכל!!! המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי פיתרון בשבילך

דיאן
    06/02/2008

היי
    גם אני עושה את הפרנץ' שאת מדברת עליו, וצריך למרוח מעל לק מייבש או לק נצנצים (רק על איזור הפרנץ'), כדי שהסילר לא יתפוצץ.

דיאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאן חמודה כנסי

לוי
    07/02/2008

ראשית תודה על תגובתך....
    אז לאחר האנד בראש אני מורחת מייבש לק ואז סילר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, אבל...

דיאן
    09/02/2008

רק על איזור הפרנץ'. או לק נצנצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גם לך יום משפחה שמח

אילנה כסיף
    09/02/2008

הי לוי, לשאלתך הרשאונה :
    האם הקפדת למרוח לק בסיס מתחת לציור עם המכחול? האם מרחת מעל הקישוט לק שקוף וכשיבש מרחת סילר? בדקי את עצמך.
    לשאלתך השניה : אין לי פתרון. זו אחת הסיבות שחשוב ללמוד במוסד רציני אם כי זו אינה הסיבה היחידה...
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה תודה רבה....

לוי
    10/02/2008

יש צדק בדבריך....
    באמת לא מרחתי לק שקוף על צבעי האקריל ישר מרחתי סילר...
    תודה רבה לך על שהערת את עיניי......
    באהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו