מס' שאלות לאילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות לאילנה
    סמדר
    07/02/2008

אילנה שלום,

אודה לך מאוד אם תוכלי לתת לי תשובות למס' שאלות שמאוד חשובות לי.

שאלה ראשונה - האם ישנו סוג מסוים של לק ששמים מעל הבניה ומתחת לסילר שמעניק לציפורן צבע ורוד טבעי? נאמר לי ע"י מישהי שזה מה ששמה לה הבונה לפני הסילר ולא היה לי מושג על מה היא מדברת. (אני עצמי בונה ציפורניים וחשוב לי לדעת אם קיים דבר כזה).

שאלה שניה - לגבי ציפוי ציפורן טבעית בג'ל. האם ישנו סוג מסויים של חומר שמותר לעשות איתו פרנץ' מתחת לג'ל - פרפקט, לק או כל דבר אחר?
    כאשר עושים מילוי - כהכנה - האם משייפים את שכבת הג'ל הקיימת עם פצירה אדומה או אפשר עם מכונה כמו בבניה רגילה?
    במקרה שרוצים להסיר באופן מוחלט ג'ל מציפורן טבעית - כיצד עושים זאת בהנחה שמדובר בג'ל שלא נמס בחומרים אלא זקוק לשיוף? מה מידת הקושי להסיר ג'ל מציפורן טבעית?

מאוד אודה לך אם תוכלי לענות על שאלות אלו, מאוד חשובות לי התשובות.

תודה
    סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות לאילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות לסמדר , אמנם באיחור אבל ...

אילנה כסיף
    14/02/2008

אני יכולה רק להתנצל שאני עונה לך רק עכשיו.
    תשובה לשאלה ראשונה: בעיקרון, מתחת לסילר לא שמים לק. אבל! ישנם בשוק מוצרים כגון סילר פלטיניום ופיניש אשר ניתן לשים מעל לק. התנאי הוא שהלק יהיה יבש לחלוטין בעת מריחת הסילר. אם תשימי לק מתחת לסילר אמיתי כמו אולטרא סיל או אינטנס סיל הם יתקלפו.
    תשובה לשאלה שניה: מתחת לג'ל ניתן לשים ג'ל לבן , זה יותר קל יותר מדויק ולא נשחק. אופציה שניה היא לצייר עם האייר ברש, אופציה נוספת היא פרפקט לבן.
    תשובה לשאלה שלישית: ניתן בהחלט לשייף ג'ל עם מכונה כי זו בניה רגילה רק עם ג'ל
    תשובה 4: ג'ל ניתן להסרה רק באמצעות שיוף בלבד אבל מאד קל לשייף ג'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו