אילנה מדוע לא קיבלתי תשובה ???

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אילנה מדוע לא קיבלתי תשובה ???
    דיאנה
    11/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה היתה השאלה?

אילנה כסיף
    13/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי פטרת

דיאנה
    13/02/2008

שבת שלום אילנה , יש לי בעיה או שאני חושבת שזאת בעיה .אני עשיתי בניית ציפורניים והיא כבר אצלי בערך לקראת שנה. לפני יומיים הבחנתי כשהורדתי את הלק מהציפורניים משהו ירקרק כזה חשבתי שזה כתוצאה ממים שנכנסו מתחת לציפורן (כי הבנייה עלתה לי כנראה החומר לא טוב) וכשהגעתי לעשות מילוי אותה האישה שאני בונה אצלה הורידה לי חצי ציפורן וחיטאה לי את האזור ומרחה לי פנאג- אוף ועשתה לי על זה מילוי מחדש ונתנה לי בקבוק חדש בכדי שאני אמרח מסביב לציפורן . האם החומר הזה של פנאג- אוף עוזר והאם לדעתך זה פטרת (הצבע הירקרק שעל הציפורן )כי אף פעם לא הייתה לי.
    אשמח אם תעני לי ותייעצי לי מה לעשות במקרה וזה פטרת.
    תודה רבה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרגע בבקשה, זו לא פטרת- עדיין

אילנה כסיף
    13/02/2008

הי דיאנה,
    מה שאת מתארת זו ירוקת שנגרמה כתוצאה מהנתקות החומר המלאכותי מהציפורן הטבעית. חשוב לוודא שהציפורן הבנויה אטומה הפעם לחלוטין (3 ימים לאחר התיקון בדקי שאין פס לבן מסביב לציפורן. הפס הלבן עשוי להיות התרוממות). בכל אופן המשיכי לשים פנג אוף כדי למנוע התפתחות הירוקת לפטריה. הירוקת תעבור לאט לאט יחד עם צמחית הציפורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו