חייבת עזרה מקצועית -בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה מקצועית -בניית ציפורניים
    לולה
    09/04/2012

היי בנות .. אני לא יודעת מאיפה להתחיל... טוב אז ככה... סיימתי ללמוד קורס בניית ציפורניים בנייל סטודיו לפני כשנתיים, לא עשיתי עם זה כל כך הרבה .. היו לי פה ושם בנות ומשפחה שהייתי עושה להם בנייה אבל ברמה של תלמידה ... וככה עם הזמן לא צברתי לקוחות.. לא עשיתי עם זה כלום... ושוב ניסיתי ונסייתי להכנס לתחום בכל הכוח... עשיתי חינם בשביל להשתפשף.. וראיתי שהעבודות לא מגיעות לרמה טובה מאוד... יש תמיד בעיות .. עם זה שיוף יתר.. עם זה עבודה לא נכונה עם מכחול... וכו'.. אז הלכתי למורה פרטית ששנים במקצוע הזה והיא מעבירה בביתה קורסים לרענון בניית ציפורנים .. אחרי שסיימתי אצלה הרגשתי נורא מבולבלת.. כי היא למדה אותי משהו שונה במיוחד .. משהו שלא למדתי בבית ספר "נייל סטודיו "- שנחשב בית ספר מ'ס 1 היא לימדה אותי שקודם אחרי שיוף מדרגה אני מורחת שיכבה דקה של דבק מכחול וטובלת באבקת אקריל ורק אז מתחילה לבנות בכדורי אקריל.. וזה בשביל לחסוך לי את הפריימר.. והיא גם לא עובדת עם גלילי שיוף חד פעמי.. היום כבר פתחתי עסק במספרה.. ויש לקוחות.. וכל לקוחה אני עושה משהו שונה.. -כי עדיין לא מצאתי את השיטה הקבועה שלי .. שהכי נוח לי והכי טובה ללקוחותיי.. כי בנתיים ללקוחותיי נופלות ציפונים.. ובין הקטיקולה לציפורן יש רווח אחרי שיוצאת ממני ... אני כל כך אוהבת את המקצוע ומאוד רוצה להתקדם איתו.. אבל בלבלו אותי מאוד... כל אחת אומרת משהו אחר.... למי להקשיב... מה לעשות? תודה רבה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו