בניה ציפורניים בפעם הראשונה בחול.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניה ציפורניים בפעם הראשונה בחול.
    אפרת
    12/02/2008

אני מתגוררת בחול, עשיתי היום סוג של בניה בפעם הראשונה שנקרא resine (בצרפתית שפרושו שרף), בתחילה הטכנאית שמה לי נייר מתחת לציפורן ומעל מרחה חומר לבן בעזרת מכחול שהתקשה מייד, החומר האריך את הציפורן לגודל שביקשתי.לאחר מכן היא מרחה חומר בצבע ורדרד על שאר הציפורן כולל החומר הבנוי שגם הוא התייבש מייד-נראה כמו גל חצי שקוף. האם אפשר לאמר לי באיזה חומר מדובר והאם משתמשים בשיטה זו גם בארץ. אני רוצה לציין שהתוצאה יפה מאד ואין צורך בלק. כל הטיפול ערך כשעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדובר באקריל

אילנה כסיף
    13/02/2008

שלום אפרת, ערב טוב,
    לפי טכניקת העבודה שתיארת כנראה שמדובר באקריל. שיטת עבודה זו נקראת PINK & WHITE.
    מה שאת מתארת מוזר משום שעד כמה שאני יודעת בצרפת לא משתמשים בשיטה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אפרת
    13/02/2008

תודה, האם משתמשים בה בארץ? אני רוצה לציין שהיבוש היה מיידי ללא מכשיר uv. האם יש בעיות בשיטה זו?
    תודה שוב אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט כן

אילנה כסיף
    13/02/2008

שיטת האקריל מאד מקובלת בארץ אם כי לא בכל המכונים בונים בתבניות ובשיטת ה PINK & WHITE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו