בעיה בחוש הריח אחרי בניית ציפורנים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בעיה בחוש הריח אחרי בניית ציפורנים
    רחל
    14/04/2012

אניאיש כבת 50 , עשיתי בניית ציפורניים לפני כשבוע, אני לא כל כך מבינה בזה , אבל הבחורה שעשתה לי אמרה שהיא לא מדביקה לי ציפורניים , אלא עושה תבנית על הציפורניים שלי הקיימות . הכל יצא יפה וטוב , אבל כשבאתי הביתה פתאום התחלתי להריח ריחות של סיגריות , כאילו מישהו מעשן לידי בכמויות , ולא הבנתי כי אף אחד לא מעשן בבית ( פעם עישנתי לפני 5שנים והפסקתי) . אבל הריח הולך ומתחזק וקשה לי ממש לנשום. אני לא מצליחה להריח בושם , אין לי פתאום טעם לקפה . מה קורה איתי? ורציתי לדעת האם יש פה מישהו מומחה שיכול להגיד לי אם זה יכול להיות מהחומרים שהבחורה שמה לי על הציפורניים? האם בפעם הבאה מסיכה רגילה תעזור, האם זה יעבור לי? כי ממש קשה לי לנשום, מישהו שמע על תופעה כזו בכלל? אני ממש מודה לכם על תשובה ! רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחוש הריח אחרי בניית ציפורנים - תגובה

אילנה כסיף
    15/04/2012

שלום רחל,
    קודם כל אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר ושחוש הריח חזר אליך.
    באופן אישי, מעולם לא שמעתי על תופעה כזו אבל תמיד יש פעם ראשונה.
    אם התופעה ממשיכה גשי בבקשה להסיר את הבניה ומיד אחר כך לרופא.
    אני מאד אודה לך אם תעדכני אותי בהמשך הפרשה.
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם ריח

רחל
    24/04/2012

התופעה לא חלפה, עדיין אני מריחה חומרים שונים חזקים .ולא הלכתי להוריד את הבנייה. אני מקווה שלאט לאט, זה אולי ייעלם.

אני מודה לך על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם ריח - תגובה

אילנה כסיף
    24/04/2012

מכיוון שעבר הרבה זמן והתופעה לא חלפה אני בכל זאת היתי מציעה שתסירי את הבניה ותגשי לרופא.
    חג עצמאות שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו