תחליף לסילר

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תחליף לסילר
    לימור
    16/02/2008

שלום

יש לק או חומר אחר עמיד שמקשיח את הציפורניים ונותן לו תכונות כמו הסילר ?

אני רוצה לקשט בבית את הציפורניים הטבעיות שלי. לק שקוף או מייבש לק יורדים. יש חומר אחר שמצפה ונותן מגע של זכוכית כמו בבניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לסילר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט יש ולא רק אחד...

אילנה כסיף
    16/02/2008

ערב טוב לימור ושבוע טוב,
    בהחלט ישנם חומרים שונים שהם טובים לשימוש על הציפורן הטבעית. אם כי עלי לציין שהשימוש בסילר בציפורן טיבעית אינו מומלץ כלל וכלל וכי הוא עשוי לגרום נזק.
    את יכולה להשתמש קודם כל במחזק ציפורניים נייל אנבי של OPI אשר מקשיח את הציפורן. כדי לשמור על הקישוט מרחי שיכבה אחת של נייל אנבי או לק בסיס הניחי לו להתייבש קשטי קישוטים ומעל מרחי או מייבש לק מגה שהוא מייבש לק מאד עמיד ומאד חזק או מייבש לק טופ סילר שגם הוא מאד סמיך וחזק אבל יש לו גוון מעט אולטרא כך שאם את מתכננת להשתמש בו מעל צבעים כהים עלייך לדעת שהוא יחליף את הגוון של הלק כאילו שמרחת שכבה של לק תכלת.
    ישנו עוד מוצר אחד שאני לא כל כך אוהבת להמליץ עליו משום שהוא קשה מאד להסרה באציטון והוא הוונדר דריי זהו מייבש לך מאד חזק וככל שעובר הזמן הוא מתקשח על הציפורן. מחזיק מעמד המון זמן אבל קשה מאד מאד להסיר אותו אפילו בשיוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. עזרת לי

לימור
    17/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו