בנית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנית ציפורניים
    שמחה
    18/02/2008

לאילנה שלום רב
    שמי שמחה ובמיקצועי אני פדיקוריסטית וקוסמטיקאית ואני רוצה ללמוד עכשיו גם בניה
    אני גרה ביבניאל ע"י טבריה אשמח אם תגידי לי היכן יש מקום קרוב אלי ללמוד וכן אם כדאי ללמוד אצל בונת ציפורניים או ללמוד במכון אשמח אם תעני לי בהקדם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנית ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה ללמודים

אילנה כסיף
    19/02/2008

שמחה שלום וערב טוב,
    אני מאחלת הצלחה רבה בתחום שרק עכשיו את נכנסת אליו. אין לי ספק שתמצאי את הנוא מרתק ועשיר בתכנים ובידע וכן בסיפוק ממעשי ידייך ובסופו של דבר גם פרנסה טובה.
    לשאלתך לגבי לימודים, אין לי ספק כלל שתלמידה שלוקחת את עצמה ברצינות תחפש בית ספר שיש בו הידע הרחב ביותר שהיא יכולה להשיג ושהמורה שלה היא בעלת ידע עשיר והיא בקיאה בכל שיטות הבניה ומקושרת היטב כדי שתהיה לה תשובה לכל שאלה מקצועית שתפני אליה גם לאחר הלימודים. לכן בידקי היטב היכן את נרשמת. אני תמיד ממליצה לעשות עבודת רגליים - לכי לבית הספר ודברי עם התלמידות עשי שיעורי בית מי המורה מה הידע שלה אילו תעודות את מקבלת בסוף הקורס והכי חשוב הקשיבי לתחושת הבטן שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימוד בניה

שמחה
    23/02/2008

לאילנה שלום רב
    תודה רבה לך על התשובה המהירה
    ואם את מכירה מרכז לימוד קרוב אלי אשמח אם תגידי לי אני גרה ביבניאל קרוב לטבריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו