לק בסיס ולק עליון

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לק בסיס ולק עליון
    אני
    05/09/2012

top / base
    מה ההבדל בינהם?
    למה הם טובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לק בסיס ולק עליון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לק בסיס ולק עליון - תגובה

אילנה כסיף
    05/09/2012

שלום רב,
    BASE COAT הנו בסיס אותו יש לשים לפני מריחת לק צבעוני. לק הבסיס נצמד היטב לציפורן הטבעית וכן מונע פיגמנטציה של הציפורן.
    TOP COAT הינו משמר לק. הוא נועד לשמר את הלק משחיקה ולתת לו ברק מדהים. את משמר הלק כדאי לשים יום לאחר מריחת הלק כך הלק נראה רענן ונשמר טוב יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... יש לי עוד שאלה...

אני
    05/09/2012

האם הלק בסיס הוא לק מיוחד או שאפשר להשתמש בכל לק כבסיס?
    האם לק "מייבש" נחשב כלק עליון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... יש לי עוד שאלה... - תגובה

אילנה כסיף
    10/09/2012

לק בסיס איננו לק רגיל. זהו לק המיועד להוות מקשר בין הציפורן הטבעית חלק הרגיל. ישנם סוגים שונים של לק בסיס המשתנים בהתאם לצרכי הציפורן הטבעית. משמר לק צריך להיות עבה ומבריק כדי לתת ללק את ההגנה מהסביבה ולתת ברק לאורך זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו