מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- strong 609 lfחני27/02/2008
היי בנות ושלום לך אילנה
ברצוני להחמיא לך על התשובות המלאות שלך ועל התמיכה בהכול. את נהדרת.
עונה על הכול ללא סלקציה.
ולשאלתי רכשתי מכונת סטרונג 609LF. בחנות נאמר לי שהיא הדגם האחרוןבשוק.
וסוכן שדרך אגב משווק לנייל סטודיו אמר לי גם שהיא דגם אחרון בשוק. ויש שני סוגים בצבעים שונים, את ההבדל ביניהם הוא לא יכול לומר לי כי הוא לא יודע.
בבית הספר בו אני לומדת נאמר לי ע"י המורה שהדגם שברשותי הוא דגם מלפני 5 שנים?
אני מאוד מבולבלת ולא יודעת למי להאמין?
למכונה שרכשתי אין דוושה.
מה זה אומר?
אולי תוכלי לתת לי מענה ולהפנות לי ליבואן מורשה של סטרונג לעזרה?
תודה מקרב לב חני
רציתי להעלות תמונה שלה אך אני לא מצליחה אולי תוכלי לתת לי מענה גם על זה אם הדבר בכלל אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרונג 609
אילנה כסיף27/02/2008הי חני, אני מבינה שרכשת כבר את המכונה. אז קודם כל תתחדשי. לא ברורה לי ההטלבטות בדיעבד. קנית - אז תהני ממנה כמה זמן שתחזיק ואז תשדרגי ותקני חדשה.
לגבי סוכן של נייל סטודיו שמכר לך את המכונה - בנייל סטודיו לא קיימת מכונה מדגם זה כך שסביר להניח שהסוכן רק התחזה לסוכן של נייל סטודיו (כן, יש כאלה).
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב אילנה
חני28/02/2008
לצערי לא כול כך התמקדת בשאלות שלי לא אמרתי שקניתי דרך סוכן של נייל סטודיו הוא אמר לי שהוא גם מוכר לנייל סטודיו. קניתי אותה במקום אחר לגמרי.
וגם שאלתי אותך אם הגיוני שלא תהיה לה דוושה וגם לא ענית לי אולי לא שמת לב.
בכול אופן
אשמח לדעת האם שמעת על המכונה הזו ובמידה ולא האם ישנה דרך כולשהיא מבחינתך לברר לי עליה פרטים.
ודבר נוסף לא עומד על הפרק הנושא של לשדרג ולהנות ממנה כרגע ההתלבטות היא האם רימו אותי או לא כי לקנות מכונה מלפני 5 שנים במחיר של דגם מכונה עכשוי יותר קצת מפריע את לא חושבת?
ממתינה לתשובה בשמחה,
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חבל ?
אילנה כסיף03/03/2008חני חמודה, כבר קנית. אני משערת שהחלטת לקנות לאחר שבדקת וזו ההחלטה שהגעת אליה. עכשיו קצת מאוחר לבכות ולהגיד שרימו אותך. האם יש אפשרות להחזיר את המכונה לסוכן ולקבל כסף? אני מאמינה שניסית כבר את האופציה הזו וענו לך בשלילה. לכן, בואי, תנסי להוציא את הכי טוב מהמצב שנקלעת אליו. : ) השתמשי במכונה ולפחות תכסי הוצאות ואחר כך תשדרגי. זו דעתי בכל אופן.
ערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)