חיפה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חיפה
    טטיאנה
    28/02/2008

שלום אילנה. מתנצלת על שגיות כתיב . ב4.02.08 קניתי מכונת שיוף סטרונג 207"ב". ב 21.02.08 המכונה נעצרה באמצה מילוי. כשפניתי לחנות שמחרה לי אותה אמרו שאי אפשר להחליף אותה. רק לשלוח לתיקון. אחרי שבוע החזירו אותה מהתיקון ואמרו שלא היה שום תקלה. איה עובדת בסדר. אני חוששת לקחת אותה כי בכל זאת המכונה לא לגמרי בסדר ויכולה לעשות לי עוד פעם בעיה. מה עלי לעשות? איך אני יכולה להלחם שיחליפו לי אותה? אחרי שבועיים של עבודה מכונה נעצרת וזה נקרה שהיא בסדר? איך אני יכולה ליסמוך עליה ולעבוד איתה בלב שקט.? מה היית עושה במקומי אילנה? בבקשה תציאי לי מה לעשות.............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרונג

אילנה כסיף
    02/03/2008

הי טטיאנה, אם בדקו את המכונה והכל תקין פשוט תעבדי איתה! אם שלחו אותה למעבדה והבהירו לך מה עשית לא נכון שהיא לא עבדה אז הכל צריך להיות בסדר. תנסי לעבוד איתה ואם הבעיה חוזרת על עצמה תתעקשי שיחליפו אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טטיאנה שלום

איילה עובד
    02/03/2008

אשמח אם תיצרי עימנו קשר טלפוני על מנת שנוכל לעזור לך .. 04-8422599

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו