שאלות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלות
    איילת
    01/03/2008

שלום לכולן,
    יש לי בנייה חדשה בפעם הראשונה ויש לי כמה שאלות :
    1. הבונה שלי מייבשת את הציפורניים במכונת UV - קרינת UV זה לא דבר מסרטן ??
    2. הבנתי שזה שבצדדי הציפורניים לפעמים נוצרים רווחים זה נקרא שהציפורן מתרוממת. ככה זה יהיה כל הזמן ?? או שיש חומר מיוחד שהיא צריכה להשתמש בו כדי שזה לא יקרה לי ?
    3. שאלה אחרונה חביבה, והכי מטרידה אותי : יש לי הרגשה שהיא לא הדביקה לי את הציפורניים כמו שצריך כי יש לי מין רווח בין הציפורן שלי לבנייה. זה נראה למעלה, לא בצידי הציפורן אלא כאילו יש "כיס" מתחת לקו של הפרנץ'. מקווה שהצלחתי להסביר.. נראה כאילו הפלסטיק שהיא השתמשה בו בפעם הראשונה לא מודבר אטום כמו שצריך. אני מאוד חוששת מפטריות, מה עושים ?? איך אני מזהה אם ההדבקה טובה או לא ? ואיך אני יכולה לדעת אם מתפתחת פטרת - רואים שינוי צבע ? ירוק ? איך להיות "עם היד על הדופק" ? (כמובן שהיא אומרת לי שאין שום בעיה וזה כלום).

תודה רבה,
    איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיילת, קודם כל תתחדשי

אילנה כסיף
    02/03/2008

איילת יקרה, קודם כל תתחדשי על הבניה בג'ל. בניה בג'ל מצריכה שימוש במנורת UV -אכן, חשיפה לרמות גבוהות מאד של אור אולטרא סגול אינה בריאה אך נורת הUV שמשתמשת בה בונת ציפורניים היא ממש חלשה - 9 ואט ככה שאין מה לדאוג. לגבי ההתרוממות של החומר מהציפורן הטבעית- אין סיבה שהבניה תתרומם אם אין נגיעות בעור שלך. עבודה מדויקת תתן תוצאה שתחזיק לאורך זמן. את כמובן צריכה לשמור על הציפורנים. לשאלתך השלישית - אם יש רווח בין הטיפס לציפורן הטבעית זה מאד לא טוב- תגשי אליה שתבדוק. את יכולה לבדוק בקלות- קחי מקל אוזנים עם אלכוהול והכנסי ברווח - אם נכנסת רטיבות הרי שיש פתח וזה לא טוב ושי להוריד את הציפורנים ולהתחיל מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו