ערב טוב, חדשה פה בנושא צפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ערב טוב, חדשה פה בנושא צפורניים
    יעל מוינה
    27/10/2012

ושאלה לי: היתה לי בניה במשך כשנה+ ופיתחתי אלרגיה לג'ל , התחיל בגירודים באצבעות וממש קילוף העור מסביב, הורדתי אותן והעור החלים לגמרי עכשיו השאלה, בעצם שאלות:
    האם שמעתן פעם על דבר כזה??
    האם כדאי לנסות לק ג'ל??

אשמח לתובנות ותשובות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב, חדשה פה בנושא צפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    27/10/2012

שבוע טוב יעל. תופעות של אלרגיה לחומרי בניה ידועה ומוכרת. אמנם נדיר שיש אלרגיה לג׳ל, אבל בהחלט יכול לקרות. אם את יודעת בדיוק לאיזה חומר את אלרגית או איזה מרכיב של הג׳ל אפשר לבדוק אם הוא קיים גם בג׳ל לק. ההרכב הכימי של הג׳ל לבניה ושל הג׳ל לציפוי שונה כך שלא בטוח שתהיה לך אלרגיה אבל, שוב חשוב לדעת לאיזה חומר בדיוק פיתחת אלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו, שאני לא ממש יודעת ,נדמה לי

יעל מוינה
    27/10/2012

שהחומר שמורחים על קצה הציפורן, לפני תחילת המילוי הוא הגורם, לא בטוחה אבל אמרה לי את זה אחת שעוסקת בתחום, האם בחומר הזה משתמשים גם בג'ל לק?
    תודה על התגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו, שאני לא ממש יודעת ,נדמה לי - תגובה

אילנה כסיף
    28/10/2012

אני לא יודעת מה שמים לך או באיזה חומרים משתמשים, אולם אם זו אלרגיה יש לגשת לרופא שיבדוק לאיזה חומר את רגישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו