לק ג'יל על בנייה באקריל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לק ג'יל על בנייה באקריל
    שיר
    30/10/2012

שלום רב-
    האם אפשר למרוח לק ג'יל על בנייה באקריל?

ואיך עושים זאת?..האם צריך למרוח ג'יל בסיס כמו על ציפורן טיבעית?איך הולך התהליך בדיוק?

אודה לך אם תוכלי לענות לי גם על השאלה ששאלתי על התקלפות של הלק ג'יל.

תודה רבה ..ואני מאד אוהבת את הפורום הזה...עונה לי על הרבה שאלות.

יום טוב..שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לק ג'יל על בנייה באקריל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לק ג'יל על בנייה באקריל - תגובה

אילנה כסיף
    31/10/2012

שלום שיר,
    בהחלט ניתן לשים ג'לקולור על בניה. אחרי שיוף עם הפצירה לנקות היטב אבק עם פלאפי (להקפיד על אזור הקוטיקולות האורכיות כדי ההג'ל יתפס על הציפורן בצדדים ולא יתקלף). לשים בסיס ליבש דקה לשים שתי שכבות צבע (כל שכבה לייבש 2 דקות) ולשים טופ (ליבש 3 דקות). לנטרל ושים שמן הזנה על הקוטיקולות.
    אני לא מוצאת את שאלתך על התקלפות ג'ל אבל עניתי פעמים רבות בפורום על כל מיני תקלות שבהם הג'ל עשוי להתקלף את מוזמנת לדפדף. אני בטוחה שתמצאי את כל התשובות שאת צריכה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר למרוח ג'ל על אקריל גם בלי בסיס

חן
    30/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר למרוח ג'ל על אקריל גם בלי בסיס - תגובה

אילנה כסיף
    30/01/2013

נכון חן, את צודקת. אפשר לדלג על שלב הבסיס. אני מעדיפה לשים אותו אבל בהחלט לא חייבים. אחרי העיצוב בפצירה כשהציפורן מחוספסת ונקיה מאבק אפשר לשים צבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר למרוח ג'ל על אקריל גם בלי בסיס - תגובה - תגובה

איילה עובד
    05/02/2013

כשמורחים ג'ל צבע על אקריל צריך להקפיד שהאקריל יהיה מחספס גס ולא מוחלק.. ולמרוח מעט מאוד צבע ג'ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו