לאיילה עובד בהוקרה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לאיילה עובד בהוקרה
    תלמידה
    04/03/2008

איילה עובד היקרה. רק כמה משפטים מכל הלב:
    ראשית - את אשה נפלאה, מתוקה ומעוררת כבוד, הערכה ולפעמים גם מעט קנאה. אני מקווה לשאוף להגיע להישגים היפים שלך.
    בנוסף - את מורה נפלאה ולדעתי לא רק בתחום הציפורניים, אלא גם מורת דרך לחיים. יש הרבה מה ללמוד ממך ואני מקווה שיהיו לי עוד הרבה הזדמנויות להפגש איתך וללמוד מידיעותייך ודרכייך.
    עוד - תודה על תשומת הלב והחיוכים הנפלאים שלך. את נוסחת בטחון בכל מי שסביבך וכיף כשאת נמצאת בסביבה.
    צוות העובדות שלך, המורות - ענבר ומורן נפלאות ומקצועיות. כל הכבוד להן שהן לא מוותרות ומתעקשות על דיוקים. ולשמרית ומורן - תמיד כיף לראות את זיו פניהן, רוב הזמן מחייכות וחביבות לכולן ונותנות תשובות מקצועיות ולעניין.
    אז - תודה תודה תודה.
    ולסיום. מזל טוב לכבוד האירוע הקרב ובא - גם מזה יש מה ללמוד...... ובון וויאג'.
    מתלמידה שיודעת להעריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיילה עובד בהוקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלמידתנו היקרה

איילה עובד
    05/03/2008

תודה רבה רבה על המילים החמות... מאוד התרגשנו לקרוא את מה שכתבת וחבל שאנחנו לא יכולות להודות לך באופן אישי מאחר ולא הזדהת בשמך ..וחבל..!! אני בטוחה שתצליחי בדרכך החדשה בה בחרת.. כי מי שיודעת לפרגן ולתת תמיד תמיד תקבל בחזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו