מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכולם..!! קצת מפחדת!!מאיה06/03/2008
היי אני חדשה..
שמי מירי אני מאיזור הדרום
היום אני יעשה בפעם הראשונה בנייה
יש לי ציפורניים יפות ובריאות.. אפילו קצת ארוכות .. אבל משום מה בא לי בנייה ...
אני קצת לחוצה מזה
כי אמרו לי שאני מקלקלת את הציפורניים האמתיות שלי ושם יהפכו להיות כמו נייר
גם מודאגת כי אצל מי שאני הולכת לעשות היא עושה בנייה ב100 שקל
ואני חושבת לעצמי אם היא לוקחת כל כך זול.. אז אולי היא לא מוצלחת .. כי שמעתי שיש עוד מקצועיות והם לוקחות יותר יקר..
וזה אני לא ירשה לעצמי למילוי 80 שקל.. זאת שאני הולכת אלייה עושה בנייה 100 ומילוי 50
מה אתן חושבות שלא ניקבע לפי המחיר שלה.. יכול להיות שהיא אחלה מקצועית.. אני לא יודעת מה לעשות כברר
תודה לכל העוזרות:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יצאה הבניה?
אילנה כסיף08/03/2008מצטערת שעניתי רק עכשיו אבל ספרי לנו איך יצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא יפה!!!
מאיה09/03/2008אני מיצטערת שהלכתי אלייה
כמו שאומרים"הזול הוא היקר" הלכתי אלייה עשתה לי בנייה ב100 שקל.. פרנ'ץ עקום.. אמרתי לה גם שאני קצת מניפה ממש טיפה.. כל ציפורן היא עשתה צורה שונה כאילו רואים שזה לא מיקצועי..
ועוד כשהגענו לקטע של האבנים .. ביקשתי ממנה לראות דוגמאות .. לא היה לה תמונות.. אמרה שתעשה לי פקח ומסביב שרשרת
ולא רציתי .. כי יש כל כך הרבה דוגמאות היום.. מזה פרח..!? גם אני יודעת לעשות פרח..
בקיצור היא ראתה שאני לא כל כך התלהבתי .. אמרה לי שבגלל שהציפורניים שלי עורכות מהר אז יכול להיות שתעשה לי כל שבועיים מילוי.. וב20 שקל
מאוד התאכזבתי..:((( מה אני יעשה אני יעשה אצל מישהי אחרת ב70 שקל מילוי.. אבל הצורה של הציפורניים תישאר כמו שההיא עשתה לי?
יום טוב לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנאית ציפורניים של נייל סטודיו
אורלי11/03/2008יקירתי,
בנוגע למה שרשמת, קרה שנפלת על מישהי כמו שרשמת לא כל כך טובה..., אך אל דאגה במילוי חדש ניתן יהיה לשפר את מראה הציפורניים, מבנם וחוזקם- למרות שזה גם דיי תלוי בהדבקת הציפורן עצמה..
אל תתאכזבי פשוט תלכי לתקן (זה קורה לעוד בנות הרי..), בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון צודקת..
מאיה11/03/2008כן אני אלך בחודש הבא.. רציתי לשאול..
הציפורניים שלי באמת עורכות מהר.. היום זה היום ה5 מאז שעשיתי בנייה..
ורואים כבר שגלו לי בציפורניים
יש כאלה שנישאר להם שלושה שבועות .. ואפילו כמעט חודש..
אצלי לא עבר שבוע וכבר גודל.. מה אפשר לעשות? :(( גם המצב הכלכלי שלי לא משהו.. אני לא עובדת..אפשר פשוט לדבר אם הקוסמטיקאית בקשר לזה.. :( יש לזה פתרון בכלל לגדילה שלי?
תודה רבה :)
יופ טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שלום
נעמי13/03/2008רציתי להזמין אותך אליי על מנת לתקן לך את הבנייה וגם את ההרגשה.
קראתי את מה שכתבת וזה מאוד נגע לליבי ואני מרגישה שאני רוצה לעזור ללקוחה לא מרוצה
חבל שיש בנות שיוצאות לשוק העבודה כשהן לא מתורגלות מספיק .
אני אשמח לעזור לך ,דברי איתי במייל ותאמרי לי מאיזה איזור את בארץ:
[email protected]
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות-הפניה לאנה מיועדת למירי
נעמי13/03/2008מתנצלת מירי, התבלבלתי עם ההודעה הקודמת שקראתי,של אחת בשם אנה.
ראי זאת כפניה אלייך
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
מאיה17/03/2008אני מקרית מלאכי ..
ניסיתי לכתוב לך בדואר האלקטרוני אבל זה לא שולח לי לכתובת שנתת לי ..
תודה על תגובה שלך.. ועל העזרה..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי קצת באיחור
לימור נייל30/03/2008אני טכנאית מקרית מלאכי במקצוע כמעט 10 שנים אשמח לעזור לך אם עדיין לא מצאת פה מישהי צרי איתי קשר בנייד 0507393141
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בונה ציפורניים מהדרום
ellen19/06/2008שלום לך, אני מבינה שאת מאוד לא מרוצה מהפעם הראשונה שלך, אשמח לעזור לך בתיקון הציפורניים, בנייה או מילוי.
אני נמצאת בקרית גת, טל:054-5422208
ואני לוקחת 120 לבנייה ו 70 למילוי.
יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)