שיווק העסק הקטן

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שיווק העסק הקטן
    אינה
    06/03/2008

הי אילנה. ראשית, תודה על התשובות שלך (כבר עברנו דף..) ושנית-אני מעוניינת להתחיל לעבוד מהבית. כיצד את ממליצה לשווק את עצמי?

ובנוסף, סיימתי ללמוד לפני מס' חודשים. אני זוכרת איך בונים, אך לחלוטין אין לי ביטחון כי בפעם האחרונה שעשיתי התרוממו הציפורניים ואחת גם עפה....
    קראתי מה ענית לבנות ששאלו על התרוממות ולא הבנתי למה הכוננה כשאת אומרת-שלא יהיה אוויר
    ליד הקוטיקולה.
    את יכולה קצת להסביר?

תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיווק העסק הקטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים

אילנה כסיף
    08/03/2008

דנדילה שבוע טוב,
    איך מתחילים זו שאלה שכולם שואלים ואין תשובה אחת. אני בדרך כלל קובעת פגישת יעוץ עם התלמידות ומכוונת כל אחת לפי האישיות שלה והתנאים והחזון שלה. בכל אופן אני תמיד ממליצה להתחיל לעבוד כשיכרה או כאצמעית מחוץ לבית משום שהחשיפה בחוץ היא גדולה יותר. קשה מאד מאד להתחיל קרירה מהבית - אם כי לא בלתי אפשרי! פרסמי בשכונה בעזרת מגנטים או פליירים בתוך מעטפה את השרותים שאת מעניקה ותני הטבה. צ'פרי לקוחות שכבר מגיעות אליך.
    אם את מאזור המרכז אני אשמח להזמין אותך לסנדת שיווק והעצמה עצמית.
    לגבי הבניה - תעבדי על זה ותשתפרי. חשוב לא לגעת עם חומר הבניה על העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו