שאלות שלי לגבי קורסים במרכז.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלות שלי לגבי קורסים במרכז.
    דובדבנית25
    29/12/2012

אני בת 33 אמא לשלוש בנות מקסימות וכרגע אינני עובדת.
    אני מתכננת להירשם לקורס בניית ציפורניים. כרגע, בשלב חיפוש מקום ללמוד בו.
    מבין 4-5 מקומות כאלה, נוכחתי לדעת ולהבין שטווח המחירים לקורס בנית ציפורניים מתחיל מ 2500 ש"ח ומגיע עד 6000 ש"ח (כולל שולחן ומנורות ומכונת שיוף וכו')
    כמו כן, חלק מהמקומות שבררתי אצלם התעודה לא מוכרת במשרד התמ"ת.
    חלק מהמקומות הציעו קורסים נוספים מתנה כגון, שעווה, גבות, שזירת ריסים וכו' וחלק הציעו ערכות עבודה לכיתה או הביתה. אני משערת שמדובר באבקות אקריל, מכחול, טיפסים וכו' בכמות בסיסית ביותר.

בקיצור... התבלבלתי מאוד!
    מה השיקולים הנכונים ברישום לקורס?
    אני יודעת רק שאני מעוניינת בלימודים כאלה ומאוד רוצה להתמקצע מספיק בכדי להיות טכנאית ציפורניים שנהנית ומסופקת מעבודתה ומכך שלקוחות חוזרות מרוצות.

אשמח לשמוע מיכן, מה אתן ממליצות לבדוק ומה השיקולים עליהם אני לא יכולה לוותר. כמו כן, האם אני צריכה הכרה של משרד התמ"ת?

אם מישהי יכולה להמליץ לי על מקום מקצועי ללמוד בו באיזור פתח תקווה\ראשון לציון\ קרית אונו\ חולון\ אור יהודה אשמח לשמוע המלצות!

בתודה מראש לעונות ומגיבות.

שבוע מבורך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שלי לגבי קורסים במרכז. - תגובה

אילנה כסיף
    30/12/2012

שלום רב,
    ישנם מספר קריטריונים שאסור לוותר עליהם: 1. אישור פיקוח תמ"ת המקנה לך כתלמידה תעודת סיום ממשלתית וכן הכרה זו מעידה על רמת לימודים גבוהה.2. מספר שעות לימוד בקורס. קורס בפיקוח מונה מינימום 80 של"א ותכנית לימודים מקיפה. 3. המורה חייבת להיות בעלת תעודות הסמכה להוראת המקצוע.
    כמובן, שעליך להגיע לפגישה ולראות במו עינייך את תנאי הלימוד והאם את מתחברת למורה ולבית הספר.
    לגבי המחיר: בתי ספר שהם בפיקוח גובים מחיר בהתאם להיקף הקורס ולכן הם לא בהכרח יהיו זולים. ישנם קורסים שהמחיר הוא ממש נמוך ומה שמקבלים זה בהתאם.
    המלצתי, לא להתפתות למחיר נמוך או להצעות המעלות את מחיר הקורס בשל החומרים אותם את מקבלת. כדאי לך לבחור ברמת לימודים גבוהה למרות המחיר היותר גבוהה ולהתמקצע בצורה מושלמת. בהמשך תרכשי מוצרים לפי תקציב שקבעת לעצמך ולפי סדר עדיפות מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות שלי לגבי קורסים במרכז. - תגובה - תגובה

איילה עובד
    30/12/2012

בהמשך למה שכתבה לך אילנה , תבדקי בבתי הספר את מחיר הקורס ללא ערכות עבודה.. ואת מספר שעות הלימוד ותוכנית הלימודים.. כך יהיה לך מדד להשוואה..
    את רוכשת קורס ומקצוע ולא מוצרים. אותם תוכלי לרכוש אחכ בנפרד.. לפי הידע שרכשת בקורס עצמו.

(היום לפי התמת קורס בניית ציפורניים הוא 80 שעות לימוד .. נטו לימודי בניית ציפוריים!)..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכן את תגובות מעולות!

דובדבנית25
    31/12/2012

נשארו לי שתי אפשרויות בלבד. עכשיו זה ללכת ולראות ואז להחליט. שניהם מוכרים אחד יותר ואחד פחות.

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכן את תגובות מעולות! - תגובה

אילנה כסיף
    01/01/2013

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו