שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אינה
    09/03/2008

שלום
    יש לי שאלה. בעבר לפני כמה שנים הייתה לי בניה והכל היה בסדר. לפני כשנה שוב עשיתי בניה אצל בונת ציפורניים אחרת ומילוי אצל בונות ציפורניים שונות, אבל שבוע אחרי הטיפול- כל האקריל התנפח לי. חשבתי שהבעיה היא בציפורניים שלי. לאחר כשנה שוב עשיתי בניה ואחרי כמה ימים הכל התנפח והבניה נפלה.
    השאלה היא -הבעיה היא בציפורניים או שהבונת ציפורניים לא כל כך מקצועית

תודה מראש על תשובתך
    אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כל כך ברור לי

אילנה כסיף
    11/03/2008

מה זאת אומרת האקריל התנפח? את מתכוונת שהוא ניתן באיזור העור מהציפורן ונוצר קו לבן? האם הציפורניים ארוכות מאד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הציפורניים התרוממו

אינה
    12/03/2008

אילנה שלום.
    הציפורניים לא היו ארוכות בכלל,פשוט כל האקריל התרומם בצידי הציפורן ואז בקלות הציפורניים נפלו.(יכול להיות כי אני בהריון?, למרות שבהריון הראשון בדיוק עשיתי בניה והכל היה בסדר)

תודה מראש
    אינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולות להיות המון סיבות להתרוממות

אילנה כסיף
    14/03/2008

קודם כל יכול להיות שעבודה לא מדויקת עם המכחול גרמה לנגיעות בעור ומזה התחילו הצרות וכול בהחלט להיות שהסיבה היא ההורמונים של ההריון. כידוע אין הריון אחד דומה לשני וזה בהחלט יתכן משום שאנו מכירים תופעות של הצהבות ציפורניים והתרוממות יתר בזמן שינויים הורמונלים כמו גיל המעבר והריון. יכול להיות שלא הכינו נכון את הציפורן לפני הבניה ולכן נשארו שאריות של עור על הציפורן שגרמו לדחיית האקריל מהציפורן. בקיצור אין תשובה אחת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו