המלצה על סוג בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• המלצה על סוג בניית ציפורניים
    אירית
    03/02/2013

שלום רב אני מעוניינת לעשות בנייה בציפורניים ואני זקוקה להמלצה על השיטה הטובה ביותר השיטה שהכי איכותית וטובה ושהסיכוי בה לפטריות או ירקת נמוך.
    תודה מראש ערב טוב ושבוע נפלא אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על סוג בניית ציפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    03/02/2013

אירית שלום רב, כל שיטות הבניה טובות. בחירת שיטת הבניה תלויה באורח חייך ( למשל: האם את שוחה בבריכה או סובלת מהזעת יתר בידים? אם כן, אז בניה בג׳ל תתאים לך. אם בונים נכון אין ירקת או פטרת. חשוב לעשות את הבניה במקום מקצועי. את יכולה לבדוק שעושים חיטוי ועיקור למכשירי העבודה וגם לבדוק שלבו ת הציפורניים יש תעודות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנה לגבי אורך חיי אז ככה

אירית
    03/02/2013

ראשית תודה רבה על תגובתך המהירה לגבי אורך חיי אז ככה אינני שוחה כלל בבריכה/ים ואינני מזיעה בידיים אני כמובן שוטפת כלים מידי יום והרבה פעמים ביום אני מאוד אבל מאוד חוששת מפטריות אשמח אם תמליצי לי על השיטה הטובה והבטוחה ביותר ואולי על מישהי מקצועית ומוסמכת באיזור בקעת אונו(קריית אונו,יהוד,אור יהודה,סביון,גני תקווה וכו')
    תודה מראש המשך ערב נפלא אירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנה לגבי אורך חיי אז ככה - תגובה

אילנה כסיף
    03/02/2013

הי אירית, אני תמיד שמחה לעזור. את יכולה לעשות כל סוג של בניה. רק בבקשה בעדרי כמו שציינתי קודם שהמכון מקפיד על חיטוי ועיקור המכשירים ושבונת הציפורניים מדופלמת. עש הרבה נשות מקצוע באזור שלך. לצערי איני יכולה לפרסם בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו