שאלה למתחילה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה למתחילה
    חלי
    15/03/2008

יש לי ציפורנייים מאד גמישות וכך הזמן נשברות ואיני מצליחה לגדל אותן כמו בעבר
    החלטתי שאני רוצה יד יפה וענוגה עם ציפורניים שנראות כמה שיותר טבעיות.
    הבעיה שלי היא: שאני כל הזמן מתעסקת במים כל הזמן הידיים שלי חשופות למים ואני ממש חוששת אם הבנייה שאעשה.
    שאלתי היא: אך עליי לנהוג עם הציפורניים כאשר אני באה במגע עם מים? אם האם עלי בכל זאת לוותר על בנייה?
    או מה עליי לדעת לפני שאני מתחילה עם כל הסיפור הזה?
    בבקשה תאמרי לי שיש פתרון גם לנשים שחשופות הרבה למים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למתחילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש פתרון לדעתי והוא...

סיגל
    15/03/2008

לשים כפפות גומי כמוני למשל!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והם נשמרות????

חלי
    15/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי אין מה לדאוג

אילנה כסיף
    15/03/2008

קודם כל ניתן בהחלט להתדר מצוין עם ציפורניים בנויות וכמויות עצומות של מים. הבניה ככלל הינה אטומה למים. הבעיה מתחילה בהתרוממויות של החומר- הנתקות/הפרדות של החומר המציפורן. זה קורה בגלל המון סיבות אבל בונת ציפורניים מנוסה תעשה עבודה טובה ולא יהיו התרוממויות.
    אני תמיד ממליצה ללקוחות שלי במכון -שיש להן נטיה להשתמש הרבה במים- ויש כאלה הרבה...- לבנות בג'ל - איכשהו הג'ל מחזיק טוב יותר עם ידים ומים.
    שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו