צפורניים עבות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• צפורניים עבות
    סיגל שרקת
    01/04/2013

אני בונה צפורניים חדשה בתחום יש לי בעיה כשאני עושה מילוי בטבילה הצפורניים יוצאות עבות גם אחרי שיוף יכול להיות שאני שמה הרבה דבק לא יודעת היכן הבעיה איך אני יכולה להתקדם ולדעת איפה אני טועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפורניים עבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפורניים נופלות

סיגל שרקת
    01/04/2013

למה אחרי מילוי לפעמים צפורניים נופלות ללא מכה ככה סתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפורניים נופלות - תגובה

איילה עובד
    07/04/2013

יכולות להיות מספר סיבות. חלק קשורות לתהליכי העבודה (הכנת הציפורן.. מריחת החומר וכו) וחלק בגלל אורך הציפורן הבנויה ביחס לציפורן הטבעית.\

את שואלת כמקצועית או כלקוחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישוטים

סיגל שרקת
    11/04/2013

בבניה של ג"ל על ציפורן טבעית אחרי הלק והייבוש במנורה שמתי מדבקה סילקון וזה לא החזיק האם ניתן לשים קישוט אחר? אם כן מה כן נתפס על לק ג"ל? או שאי אפשר לשים כלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפורניים עבות - תגובה

איילה עובד
    07/04/2013

אני מציעה לך לפנות למקום בו למדת ולהתייעץ עם המורה.. אלו שאלות בסיסיות בתהליך למידת המקצוע ולא כדאי שכבר בתחילת הדרך יהיו לך בעיות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו