מתלבטת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    סיגל שרקת
    01/04/2013

אילנה שלום לך שמי סיגל למדתי לפני חמש שנים את המקצוע בחדרה משהי לא מוכרת וכרגע היא לא באזור היא עזבה . לא המשכתי ולא התעננתי במקצוע כי אני ספרית במקצועי יש לי מספרה בחדרה בבית וכרגע אני רוצה לחזור לבניית צפורניים עשיתי לבת שלי בניית צפורניים בטבילה לקח לי שעתיים התוצאה היתה יפה אבל יש הרבה טעויות ואני מאוד מתוסכלת לא יודעת איך לתקן את עצמי ולמי לפנות הצפורניים התחילו ליפול מאז הבניה עבר שבוע וכבר ארבע צפורניים נפלו ללא מכה ככה סתם הם יוצאות לי עבות גם אחרי שיוף יכול להיות שאני שמה הרבה דבק ובצורה לא נכונה אני מיואשת לא יודעת איך להתקדם ומאוד רוצה לעסוק בזה ולהגיע לתוצאות טובות גם לעצמי עשיתי מאוד קשה אבל התוצאות לא יפות הודה לך אם תעזרי לי להתקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת - תגובה

אילנה כסיף
    03/04/2013

שלום סיגל,
    ראשית עלייך להחליט מה את רוצה לעשות
    אם את רוצה להשתלב בתחום הציפורניים כדאי שתעשי קורס מלא משום שמה שאת מתארת אלה בעיות בסיסיות. לחילופין את יכולה לגשת להשתלמויות או לקחת כמה שיעורים פרטיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו