היי בנות חדשה כאן ויש לי שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• היי בנות חדשה כאן ויש לי שאלה
    קרן מני
    03/05/2013

אומנם אני לומדת אבל אני לא מרגישה שאני ממש שולטת ומבינה את הכל (לכן אני נכנסת כל יום לפורום הזה ומקבלת ממכם קצת מידע)
    אתם בח שואלות את עצמכם איך זה שאני לומדת ועדין לא ממש מבינה אז ככה אני לומדת דרך מרכז תקוותנו ומכללת עוצמה (מרכז שעטשים בו כל מיני קורסים)מכוון שרק אני נירשמתי לקורס בניית ציפורניים אצלהם יצא שאני התלמידה היחידה שמה אבל אני לומדת בתוך המספרה בתוך חדר קטן של המורה שלי ומכוון שרק אני שם אז היא פשוט לא נותנת לי את כל תושמת ליבה לדוגמא כשהתאמנתי על האקריל היא הרתה לי מה לעשות נתנה לי תחומרים והלכה לעשות פן ולצבוע למישהיא מידי פעם באה לראות מה אני עושה..לא עמדה לידי והעירה לי ככה עם הג'ל וכל השאר היא לא נותנת לי חומרים חדשים הכל ישן והפצירות על הפנים אני מרגישה כאילו סתם בזבזתי 3300 שקל מהפיקדון הצבאי על הקורס הזה..!יוצא שאני עדין מתקשה מאוד עם האקריל עם השיופים ועם הכל אין לי מושג שמות של מוצרים או מכחולים אני אוטוטו מסיימת ואני מרגישה כאילו כלום...איך אני יסביר כאילו הייתי יכולה לשים תכסף הזה בבית ספר אחר ולקבל גם ערכה וגם ידע פה אני לא מקבלת לא ערכה ולא כלום והתפשרתי רק בגלל שזה בקריית שמונה ולא צריך אוטובוסים ולא אוטו..!כלכך התלהבתי מהמקצוע הזה ומלעבוד עם אקריל ועכשיו אני שונאת את האקריל כי אני מרגישה שכלכך קשה לי ואפילו החלטתי לעבוד בעתיד רק עם הג'לים גם בגלל הריח(אני יעבוד מהבית ויש לי תניוקות בת שנה ושלוש חודשים אני לא רוצה לעבוד עם האקריל גם בגלל הריח וגם בגלל שאני לא מסתדרת)אוףף אני כלכך מבולבלת ומיואשת לא נעים לי להגיד לה את כל זה ובנוסף המנהל של הקורסים כל הזמן מתחמק ממנה ומהטלפיונים שלה ויוצא שהוא לא העביר לה את הכסף על הקורס וככה גם התעודה שלי מתעקבת..קבלתי ממנה חוברת הדרכה ויש שמה כל מיני שמות ומושגים של חומריםשאני לא מבינה למה כל אחד נועד בכלל...
    אני מקווה שלא חפרתי לכם והבנתם את כוונתי המקצוע הזה הוא החלום שלי ואני כלכך אוהבת אותו אבל אין לי אפשרות ללכת למוד הכל מהתחלה אין לי לא זמן ולא ניידות וזה היה כלכך קשה לי לשלב שתי קורסים(גם איפור)עבודה ילדה קטנה ובית ...
    אני יודעת שלפני שאני יתחיל לעבוד אני צריכה להתאמן המון בבית אבל השאלה שלי זה איזה חומרים לקנות בתור התחלה בשביל להתאמן איזה מברשות?ומה אני באמת צריכה??אשמח לקבל ממכם קצת עזרה ומענה תודב לכם ושבת שלום:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי בנות חדשה כאן ויש לי שאלה - תגובה

איילה עובד
    05/05/2013

קרן שלום.. אני מצטערת לשמוע על התלאות שאת עוברת ..ושוב אנחנו כל הזמן אומרות ומדגישות ללכת לבדוק טוב טוב לאיפה אתן הולכות ללמוד, תנאי לימוד וצורת הלימוד..

אני מציעה לך לא לוותר.. שילמת במיטב כספך.. ותדרשי את המגיע לך!! אולי אפילו להתלונן בהכוונת חיילים.(היום בתי הספר המוכרים לפקדונות צבאיים חייבים להיות מפוקחים).
    בנוסף את לא יכולה להתאמן בבית בלי ידע מקצועי מספיק..את חייבת לרכוש את יסודות המקצוע כמו שצריך על מנת לפתוח עסק לעבוד ולהתפרנס בכבוד.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו