בעיות עם OPI

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בעיות עם OPI
    הלן
    18/03/2008

בוקר טוב לכולם!
    משהו לא מסתגר לי עם בנייה ב OPI ...כשה אני עושה בנייה הכל יפה שבוע אחרי מילוי ראשון ציפורניים פשוט נופלות!אני כבר מפחדת לעשות לאחרות!
    ואני עושה הכל כמושצריך,משתמשת ב BONDEX 2 ,דוחפת אור,לא מגיע עם החומר עד הקוטיקולה..פשוט לא מבינה...
    ועוד דבר ,לגבי ג'ל...עשיתי בנייה,פרנץ' קבוע ב IBD,יצא מאוד יפה,אבל הבנתי שאין לי מוסג איך עושים מילוי בג'ל I!
    תודה רבה שאתן כאן בשבילנו!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם OPI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבניה בopi וג'ל ibd

איילה עובד
    20/03/2008

הלן שלום..
    שתי החברות איתן את עובדת הן מהמובילות בעולם והתוצאות מדהימות..
    הייתי מציעה לך לעבור השתלמות נוספת לגבי אופן השימוש בחומרים וכן ללמוד את טכניקת המילוי.
    מאיפה את בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OPI

הלן
    21/03/2008

שלום איילה!אני מטבריה,הייתי אצלך בהדרכה של OPI . שלא תביני לא נכון-אני מתה על OPI !!!!מתלהבת מהאיכות ותהליך העבודה.אבל יש ביעיה שמופיעה באופן קבוע...אולי באמת כדאי לקבוע איתך פגישה,אני מבינה ,בבה קשה להבין ..אני ב30.03 אהיה בחיפה,יש אפשרות לפגוש אותך בבית-ספר אחרי צהריים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• opi

איילה עובד
    21/03/2008

הלן הי! תתקשרי אלי ביום ראשון לסניף 04-8422599 ונקבע פגישה ביננו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו