אמבט פראפין

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אמבט פראפין
    מירית
    21/05/2013

רציתי לדעת מה זה אמבט פראפין לידיים והאם זה מצריך לעשות קורס או ניתן ללמוד לבד בבית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמבט פראפין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמבט פראפין - תגובה

אילנה כסיף
    21/05/2013

שלום מירית,
    טיפול פרפין הינו טיפול מיני ספא לידים ולרגלים. הוא מצריך שימוש בפרפין פילינג קרם ואמבט פרפין והאביזרים הנוספים (שקיות, כפפות וכו'). את לבד בבית יכולה לעשות את הטיפול לבד בבית אבל ההוצאה על המכשור והעזרים היא לא קטנה. עדיף ללכת למכון או לקופת חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבט פראפין

מירית
    21/05/2013

תודה רבה אני פשוט סיימת לא מזמן קורס בניית ציפורניים וחשבתי שאפשר "לפנק" את הלקוחה עם דבר שכזה... את יכולה לרשום לי אפילו בפרטי מה אני בדיוק צריכה ו/או את השלבים בכדי אני יוכל לפנק את הלקוחות שלי..(וזאת לפי דעתי גם דרך למשוך עוד קצת לקווחות... ) אני רק בתחילת דרכי... תודה רבה שוב... וכמובן אחלה פורום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו