גל לק מתקלף

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• גל לק מתקלף
    ספיר
    16/07/2013

שלום לכולם עשיתי ללקוחה פעם ראשונה ציפוי ג׳ל על ציפורן טבעית אחרי כמה ימים היא אמרה שהוא מתקלף עשיתי לאחותי כדי שאוכל לראות איך וראיתי שהם מתקלפות שלמות או שנהיית בועה בבסיס של הציפורן (ליד הקטיקולה) ואז ניתן לקלף אום ממש בקלות.. למה זה ככה? אני משתמשת בג׳לים עם מכחול לא עם בקבוקון (כמו לק).

אני יציין רק שכשעשיתי למישהי בנייה בג׳ל (בלי טיפס רק עם מדבקת תבנית) זה החזיק מעמד ולא התקלף, אומנם יצא קצת עבה אבל את זה אני בטח ילמד עם הזמן...
    תודה לעוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גל לק מתקלף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גל לק מתקלף - תגובה

אילנה כסיף
    17/07/2013

ספיר בקר טוב. שמת את הגל עבה מדי לכן הוא התייבש בחלק שנחשף למנורה אבל האור לא הצליח לייבש את כל השכבה בגלל העובי שלה לכן הגל נשאר רטוב יצר בועה והתקלף. הקפידי על שכבות דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל לק מתקלף - תגובה - תגובה

איילה עובד
    17/07/2013

ספיר בוקר טוב.. ייתכן וגם הכנת הציפורן לא היתה תקינה..או שהמנורה כבר עייפה. בציפוי ציפורן חשוב לשמור על כל הכללים ועדיף לתרגל את הפעמים הראשונות על סביבה קרובה ורק אחכ לקבל לקוחות בתשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו