אני לומדת כרגע קורס בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אני לומדת כרגע קורס בניית ציפורניים
    יעל
    27/09/2013

שלום
    אני לומדת כרגע קורס של בניית ציפורניים וחטפתי פחד פתאום ורציתי לשאול את דעתך
    לעבוד עם אנשים זה הפחד שלי
    נניח שבאה אלי אישה לא כלכך נעימה ולא נחמדה ומבקשת שאעשה לה ציפורניים
    אני עושה לה את הציפורניים היא בוחרת בדוגמא מערמה של דוגמאות שהכנתי בצד של קישוטים כדי להגיד לי מה מתאים לה ומה היא רוצה או שהיא מבקשת משהו מיוחד שהיא חשבה עליו.
    אני יושבת ובונה לה את הציפורניים ומקשטת לה כמה שיותר מדוייק כמו שביקשה או לפי הדוגמא שיש לי בצד שהיא בחרה.
    ונניח שהיא אומרת לי לא זה לא מה שרציתי או שזה לא בדיוק כמו שרציתי או שזה לא לטעמי ברור שאחרי ציפורן אחת שהיא רואה את הציפורן ונותנת אישור אני ממשיכה לעשות לה את כולם ואם נניח יש איזה שני צפורניים שהיא רוצה שונים אני עושה אחת ואם זה טוב אז ממשיכה. אבל נניח שאחרי כל העבודה שאני עושה ולא אמרה שמשהו לא מתאים לה באמצע העבודה פתאום היא אומרת לי תשמעי זה לא מה שרציתי אני לא מרוצה לא מוכנה לשלם לך את השכר של העבודה שלך.

מה עושים במצב כזה? שולחים אותה הביתה ומוותרים לה ולא מקבלים אותה יותר או מה אפשר לעשות במצב כזה?

פתאום חטפתי פחד מכל מיני אנשים וטיפוסים שיכולים להיות מאוד נא נחמדים ולא נעימים. איך בוחרים את הלקוחות שלנו שיהיה לנו נעים איתם? ומה עושים עם טיפוסים לא נעימים? מקבלים פעם אחת ואחרי זה לא מקבלים יותר?

איך מסננים ?

מקווה שהשאלות שלי לא דפוקות אבל אני באמת מתחילה לחשוש שאולי אל בחרתי את המקצוע הנכון. אני די חוששת מיזה ומתארת לי שיש לזה תשובות אז שואלת.

תודה רבה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה על הכפילות פעם ראושנה ששלחתי

יעל
    27/09/2013

את ההודעה לא ראיתי שהיא הועברה אז שלחתי שוב. סורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו