בניה ואקונומיקה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניה ואקונומיקה
    מתעניינת
    06/04/2008

שמעתי מחברה שפעם בכמה זמן היא מקפידה לטבול את ציפורניה הבנויות באקונומיקה מטעמי הגיינה והמנעות מפטרת.

זה באמת מומלץ ?

(ואני חשבתי שצריך להימנע מכל מגע של דטרגנטים למיניהם...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניה ואקונומיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרפת לשאלה וגם

מיכל
    07/04/2008

הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות כדאי למנוע פטריות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקונומיקה -למה?

אילנה כסיף
    08/04/2008

בקר טוב עדי וקרן,
    לא ברור לי למה בחרתן לטבול אצבעות באקונומיקה דוקא. חיטוי אפשר לעשות בכל מיני דרכים.
    ואן כלקוחות שיש להן בניה צריכות רק לוודא שאין הנתקות של חומר הבניה מהציפורן הטבעית. זה הכל! אם אתן רוצות מאד להקפיד קחו מקל אוזנים וטבלו במי חמצן 3% ועברו מתחת לקצה החופשי של הציפורן ( החלק שבולט מעבר לאצבע) כדי לנקות לכלוך וחידקים. אקונומיקה לא טובה לבניה פעמים רבות היא מצהיבה את האקריל וגורמת לאלרגיות קשות בעור.
    מי שצריך לדאוג לפטרת זו טכנאית הציפורניים שלכן שצריכה לחטא כל הזמן ובכל פעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר. תודה על התשובה.

מתעניינת
    08/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו