שאלה היפוטית

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה היפוטית
    חלי
    09/04/2008

עשיתי בניה פעם ראשונה בדיוק לפני שבועיים אחנ עומדים לפני החג בשבוע הבא יהיה בדיוק 3 שבועות לבנייה שעשיתי- השאלה שלי: האם כדאי לי לרוץ לבונה ציפורניים תעשה לי מילוי?? או למין עד לאחר החג ואז זה יצא בערך 3.5 שבועות (ברצוני לציין כי הצמיחה שלי לא ממש בולטת כך שאני ממש בדילמה) מה עליי לעשות!

לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה היפוטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי עושים מילוי

אילנה כסיף
    10/04/2008

שלום חלי,
    מילוי עושים בדרך כלל כל שבועיים עגד שלושה שבועות כדי להמנע מנזקים לציפורן הטבעית. אם הצמיחה שלך איטית ואין התרוממויות אין בעיה עקורנית להמתין. הבעיה היא אם הצמיחה מוגברת (ואנחנו עכשיו באביב- הציפורניים צומחות מהר יותר) ויש התרוממות - הנתקות של הבניה מהציפורן הסכנה היא כניסת מים בין החומר הבנוי לחומר הטבעי ואז מתחילות בעיות. התבונני בציפורניים שלך והחליטי בעצמך. קחי בחשבון שאם את מתכוונת לעזור בהחנות לחג, הציפורניים שהן כבר ארוכות, עשויות להשבר ואז את תגיעי ללי הסדר עם ציפורנים שבורות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו