לק ג'ל התייעצות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לק ג'ל התייעצות
    אירית
    28/07/2014

שלום אני מעוניינת לעשות לק ג'ל אך אני רוצה לוודא שזה יחזיק לי 3 שבועות עד חודש
    אני חולת חולת ניקיון וגם אובססיבית לניקיון ובעקבות כך אני המון במגע עם מים אז השאלה שלי האם בגלל שאני במגע רב עם מים אז הג''ל לק לא יחזיק לי?
    לצערי לק רגיל מחזיק לי בקושי יום וזה ממש מבאס אשמח לעזרתכם תודה מראש ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לק ג'ל התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לק ג'ל התייעצות - תגובה

אילנה כסיף
    29/07/2014

איריס יקרה,
    אם זה במצב לכי על בניה בג׳ל ולא על ציפוי.
    המטרה בבניית ציפורנים וכך גם בציפוי הציפורן בג׳ל או בלק, לצורך העיניין, היא להיות מטופחת. אין חומר שאמור להחזיק על הציפורניים חודש. גם כשאת עושה בניה יש תהליך צמיחה של הציפורן דבר שמצריך מילוי. ולכן ההמלצה היא כל שבועיים תלוי בקצב צמיחת הציפורניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין בניה רגילה לבנייה בגל?

אירית
    29/07/2014

בוקר טוב תודה רבה על התגובה המהירה אשמח לדעת מה ההבדל בן בניה רגילה לג'ל?
    תודה מראש יום טוב ושקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין בניה רגילה לבנייה בגל? - תגובה

אילנה כסיף
    29/07/2014

בניה בג׳ל היא בניה רגילה. פשוט בונים בג׳ל ולא באקריל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו