שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    15/04/2008

שלום רב,
    אני בחורה בת 20 ויש לי שתי שאלות.
    1. מה זה מניפה בבניית ציפורניים - חברה שלי המליצה.
    2. רציתי לדעת, אני רוצה לעשות בניית ציפורניים אבל איזה בחור אמר לי פעם שיש לזה סטיגמה של ערסיות. האם באמת יש סטיגמה כזו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מקווה שאצליח לעזור.

שרון
    16/04/2008

אז בקשר לשאלה הראשונה שלך, מניפה היא צורה שנותנים לציפורן, שבעצם מתרחבת בקצה, אם תרצי עוד חומר תוכל לפנות לגוגל, אני בטוחה שתמצאי תשובה מספקת מזו.
    ובקשר לסטיגמה הזו, נכון, היא קיימת בבני נוער, אבל אני לא מאמינה שבגיל 20 זה משנה, בגילך זה יראה שאת אדם אסתטי, שמטפח את עצמו, וכמו שאומרים-היופי הוא בפרטים הקטנים.
    שוב, אני לא מקצוענית, זו רק דעתי האישית. מקווה שעזרתי. ( :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון

אילנה כסיף
    17/04/2008

שלום שרון, מניפה היא צורה שבה מעוצבת הציפורן. זה נראה כמו מניפה ועל כן שמה. המבנה הוא כזה שהציפורן היא רחבה בקצה שבולט מעבר לאצבע וצרה באזור של הציפורן הטבעית.
    לגבי הסטיגמות - זה כמו להגיד שלמי שיש ידים מטופחות לא עושה עבודות בית - שטויות במיץ - צורת הציפורן חשובה כחלק מהמראה המטופח של האישה האופנתית. אין קשר לערסיות זה פשוט קשור למי שאת - ואם את ערסית אז גם הציפורניים שלך יהיו של ערסית
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו