כאבים בציפורן אחרי בנייה !

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כאבים בציפורן אחרי בנייה !
    קרן
    03/09/2014

עשיתי בנייה היום חדשה אחרי שהייתה לי בנייה בג'ל מה זה יכול להיות הכאבים האלה יכול להיות שזה משיופים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בציפורן אחרי בנייה ! - תגובה

אילנה כסיף
    04/09/2014

בקר טוב קרן, כאב בציפורניים אינו תופעת לואי של בניה. לכי בבקשה להסיר את הבניה. אם הבניה נעשתה באקריל יש להמיס ללא שיוף ואם הבניה נעשתה בג׳ל יש לשייף בעדינות עד לחשיפה מלאה של לוח הציפורן.
    הסיבות יכולות להיות החל מציפורן קטנה מדי שהודבקה ועד שימוש בחמרים אסורים (ויש טווח גדול באמצע).
    אשמח אם תעדכני לגבי המשך.
    יום נהדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה !

קרן
    04/09/2014

זה רק בציפורן אחת אילנה ולא בכול הציפורניים מה אני יעשה צריך להסיר את הבנייה מהציפורן אני לא הבנתי למה את מתכוונת אבל רק אתמול עשיתי אותה מה יעשה עכשיו אני צריכה ללכת להגיד לבונת הציפורניים שתסיר לי את הבנייה מהציפורן הזאת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו