בנוסף, שאלת ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנוסף, שאלת ציפורניים
    חלי
    20/04/2008

עשיתי בניייה לראשונה לפני חודש וחצי ועוד הספקתי לעשות גם מילוי אצל אותה בונת ציפורניים .
    הבעיה שמפריעה לי מאוד היא שמהצמיחה של הציפורן שלי והמילוי שהיא עשתה לי יש מעין קו וזה ממש לא יפה בעיין
    ויש שאמרו לי שזה כתוצאה שהיא עובדת עם מכונה ולא משייפת ידני-האם נכון הדבר?
    ראיתי מס' ידיים של לקוחות שבונת הציפורניים עושה להם ויש להם בדוק אותם קווים ממילוי למילוי
    ופשוט אני מחפשת מישהי שעושה שיופיים וא עבדת במכונה.
    ושאלה נספת היא האם סילר לא בריא לציפורן ווא מתפוצץ מהר? כי הסילר שעשתה לי בונת ציפורניים פשוט ירד לי לאחר שבועיים היא טענה שעבדתי המון עם חומרי ניקוי לכן ירד לי ואני וחומרי ניקוי ממש רחוקים זה מזה אני עד לפני הציפורניים החדשות עבדתי ועובדת אך ורק עם כפפות.

מה עליי לעשות ע"מ למנוע שכבות של קווים ממילוי למילוי האם עליי לעבור למישהי אמרת????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוסף, שאלת ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוים בציפורנים כתוצאה מבניה

אילנה כסיף
    21/04/2008

הי חלי,
    הקוים שתארת שמראים בדיוק מתי עשית מילוי לא אמורים להיות שם! טכנאית הציפורנים שלך מחזיקה את ידית המכונה בתנוחצה שגורמת לקצה של הצשייף ל"חפור" בתוך הציפורן - יש להחזיק את הידית במקביל לציפורן ובשום אופן אין לגעת עם קצה המשייף בציפורן הטבעית. אלו כמובן דברים שאת -עם עין לא מקצועית - לא תוכלי לשלוט בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו