מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על אקריל ושאלה על סילרמתעניינת22/04/2008
שלום לכן שוב,
לא הייתי כל כך מרוצה מהבונת ציפורניים הקודמת שלי ולכן החלטתי במילוי הנוכחי לנסות מישהי אחרת.
קטסטרופה.
היא פצעה אותי לגמרי.
הגיעה בכמה ציפורניים עד הבשר מרוב ששייפה.
כואבות לי האצבעות משהו פחד.
שלא לדבר על הצורה שעשתה לי בצדדים.
עשתה אותן צרות כאלה ולא ממשיכות את הציפורן הטבעית שלי...
ממש לא לטעמי.
לא אמרתי לה כלום כי רציתי כבר ללכת משם.
אני מקווה שבמילוי הבא אגיע למישהי שתקלע לטעמי ושיהיה אפשר לתקן מבלי להחליף את כל הציפורן הבנויה.
והמדבקות ששמה לי התרוממו (כנראה מהחום של ה UV אחרי הסילר)
ובקיצור אני מאוכזבת וכואבת (ממש כואבות לי האצבעות).
אוף.
ועכשיו לעניינינו, היא הסבירה לי שסילר מזגג ואוטם את הציפורניים כך שקרני השמש לא חודרות לציפורן הטבעית.
הבנתי שזה החיסרון היחיד בזה.
רציתי לשאול אם עושים בנייה (בשיטת האקריל) בלי סילר ומשתמשים רק בלקים למיניהם, האם קרני השמש יוכלו לחדור לציפורן הטבעית דרך הבניה והלקים ?
יותר בריא לציפורנים הטבעיות לא לעשות סילר על הבניה ?
ודבר נוסף היא אמרה שהשאלה "האם את עושה בשיטת אקריל או טבילה?" לא נכונה כי שתי השיטות הן למעשה אקריל רק שאחת באקריל נוזלי והשניה באקריל בצורת אבקה.
זה נכון ?
תודה מראש על התשובות.
איך כואבות לי הציפורניים...
אוף.
מקווה שמחר אקום וזה ישתפר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואו, איך כואבות לי עדיין הציפורנים
מתעניינת23/04/2008)-:
אני ממש פצועה...
בצדדים של הציפורנים היא רצתה כנראה לעשות צורה מסויימת ושייפה כל כך את הציפורן עד שהגיעה עד הבשר שמתחת לציפורן !!!
וככה יש לי איזה ארבע אצבעות :-(
גם יצא מכוער וגם עדיין כואב לי. זה בשר חשוף !!!
היום בעבודה שמתי פלסטרים כדי שאפילו נייר לא יגע לי שם...
איזה כ א ב י ם !!!!
והכי קטע שתוך כדי ששייפה משכתי את הידיים ואמרתי "אאו" והמXXX הזאת אמרה לי "זה כלום, את מתוחה מידי, תשחררי את האצבעות." ולקחה לי בחזרה את היד.
חבל שהלכתי אליה...
כואב לי )-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
לימור נייל24/04/2008היי לך, קודם כל צר לי לשמוע שסבלת כך הרי הבנייה היא לא שעת סבל ומה לעשות יש לצערנו המוון כאלו שמאוד אגריסיביות בעבןדה שלהן אז ככה אני במקצוע כבר 10 שנים ונמצאת בקרית מלאכי אם את ביאזור את מוזמנת אליי לטיפול עדין ומקצועי לימור 050-7393141
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה. אני מפ"ת. ועדיין
מתעניינת24/04/2008כואב לי מאד :-(
היא שייפה לי את הציפורניים (בצדדים איפה שמסתיימות הציפורנים) והורידה את הציפורנים עד הבשר !!!
אני כולי פצועה וכואבת.
בטח עוד יקח כמה ימים...
תודה בכל מקרה על ההצעה.
מה לגבי קרני השמש ? מישהי יודעת לענות על השאלה שהעלתי בהודעה הראשונה כאן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך האצבעות ? עברו כבר הכאבים?
אילנה כסיף26/04/2008שלום לך מתעניינת, צר לי לקרוא על כאביך.
תנסי לשים אלורה על הפצעים או טיפות לבנדר זה בדרך כלל מקל על הכאב ועוזר לפצעים להגליד.
לשאלותיך:
סילר לא חוסם UV מהשמש ואם כן אין לכך משמעות כלל. התפקיד של הסילר הוא לאטום את הבניה למים ולחסוך לבונת הציפורנים שיופים להברקות והחלקות. מלבד זה הוא יפה ושומר על הפרנץ'. לגבי אקריל וטבילה- זה נכון שתי השיטות הן אקריל. טכניקה אחת היא שיטה פולימרית - בה האבקה והנוזל הופכים לפלסטיק קשיח על ידי תהליך כימי. הטבילה לעומת זה היא דבק שמדביק אבקה לציפורן.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאצבעות שלי יותר טוב מבחינת כאב...
מתעניינת27/04/2008הצורה שלהן בצדדים עדין מכוערת כי היא איך לאמר ?
קיצצה להן ת'צורה מהצדדים (אם את מבינה למה אני מתכוונת).
הן נראות כמו השפם של היטלר כזה חחחחחח
צרות צרות ולא פרופורציוניות לאצבעות שלי.
אני ממש מחכה למילוי הבא כדי שיתקנו לי אותן כבר.
את חושבת שהבונה הבאה תוכל למלא ולתקן את הצורה שלהן או שהיא תצטרך להחליף את כל הציפורנים (להוריד את הבניה ולעשות חדשה) ?
תודה על ההתעניינות בכל מקרה.
ודבר נוסף,
מי שמשתמשת בשיטת הטבילה למעלה עושה פיניש עם מכחול (דהיינו עם האקריל הנוזלי) בישביל לעצב צורה ושיהיו חלקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם סילר אוטם את הבניה מפני מים אז
מיכל27/04/2008כדאי לעשות בניה רק עם סילר כי זה יותר בריא (מונע פטריות) לא ?
מצד שני עם סילר צריכים להזהר ולשמור על הציפורנים שלא יהיו סדקים.
לי גם מפריע שעם סילר אי אפשר להוריד את הפרנץ/קישוט עד המילוי הבא גם אם נמאס לי ובא לי להוריד קצת ולשנות לעצמי....
דרך אגב, איך מזהים "התרוממות" ?
איך זה נראה ? אזור עם צבע אחר לא שקוף כזה בצדדים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילר
אילנה כסיף01/05/2008הי מיכל, אי אפשר לבנות עם סילר כי הוא לא נתפס על הציפורן הטבעית. ופטריות לא נוצרות בגלל בניה אלא בגלל סניטציה גרועה. התרוממות נראית כמו שהיא נשמעת - הנתקות היא הרדות בין החומר המלאכותי לטבעי החומר באזור ההנתקות יראה אטום ולבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. אם כך כדאי לעשות בניה
מיכל01/05/2008רק עם הציפוי של הסילר מעל (כדי למנוע חדירת מים דרך הבניה לציפורן) ?
לסיכום : מבחינת חדירת מים עדיף לעשות בניה עם או בלי שכבת הסילר ?
אגב, גם בבניה ללא שיכבת הסילר תיתכן התרוממות שבה מים נכנסים.
לכן אני לא מבינה מהבחינה הזאת מה יותר בריא לציפורן הטבעית.
מה כדאי לי יותר לעשות? בניה עם שכבת סילר או בלי? (ואני מתכוונת רק מההיבט הבריאותי לציפורן ולא מההיבטים האחרים כגון אסטטיקה וכו')
תודה על התשובה,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילר
אילנה כסיף02/05/2008מיכל יקרה, שבת שלום, כמובן שהכי בריא לציפורן הטבעית לשעות מניקור ולטפח אותה. אבל, יש נשים רבות (ואנ י בינהן) שלא בורכו במבנה מושלם של ציפורן - כזב שרואים בעיתונים - אז לנו אין ברירה אלא ללכת על בניה. נשים שיש להן ציפורנים מושלמות לא מומלץ להן לעשות בניה אלא אם הן רוצות מטעמים כאלה ואחרים.
לגבי הסילר- הסילר אינו משמעותי מאד בבניה- אם העבודה שמתחת לסילר לא טובה הבניה תתרומם ותהיה כניסה של מים. חשוב שבונת הציפורנים שלך תדע את העבודה. זה ה כ ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)