מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות שונותאירתה27/04/2008
שלום רב,
יש לי ברשותכך מספר שאלות.
עשיתי בניה פעם ראשונה לפני ארבעה חודשים.
רציתי לשאול כיצד אפשר לדעת האם מתפתחת פטריה מתחת לבניה.
ומה גורם להתפתחות פטריה.
האם כדאי לשייף את הצפורן הטבעית מתחת לבנייה או להשאירה באורך הבניה.
אני שואלת זאת כי תמיד מצטבר מין פס כהה של לכלוך בין הצפורן הטבעית לבין הבניה.
אגב למה זה קורה? האם ז\נ בגלל שיש רווח ? והאם הרווח הזה יכול לגרום לפטריה.
אני קצת מטרדת כי מתחת לבנייה נראה לי שהצפורןנים מקבלות מין כתמים לבנים.
אודה לך עך תשובתך המהירה.
ושאלה אחרונה האם אתם שולחים בדואר את הNAIL RECOVERY וכמה הוא עולה.
המון תודה על תשובתך.
איריתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות -
אילנה כסיף29/04/2008איריתה שלום, האם לא עשית מילוי במשך כל החודשים האלה? כי אם לא זה מאד חמור ולא פלא שהתפתחה פטריה. זו פשוט הזנחה מצדך. אם כן עשית מילוי ויש לך ספ של לכלוך בין הציפורן הטבעית לבניה זה חמור עוד יותר - זה אומר שיש לך התרוממות וזו מלכודת למים שיכולה ליצור ירקת ואם מזניחים זה יתפתח ללא ספק לפטריה. גשי לבונת הציפורנים שלך שתשייף את ההתרוממות.
NAIL RECOVERY עולה 99 ש"ח ואפשר לקנות אותו בסניפי נייל סטודיו בכל הארץ.אם תספרי לי מאיפה את אני אוכל להפנות אותך לסניף הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לכן סניף בפ"ת ?
מתעניינת30/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרוב יהיה אבל
אילנה כסיף01/05/2008בינתים את מוזמנת לרמת גן, שד' ירושלים 27 03-6787949
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
אירתה09/05/2008ראשית תודה על תשובתך.
אני עושה בנמייה מדי שלושה שבועות. שבוע לאחר הבניה מתחיל להצטבר כמו לכלוך בין הבנויה לטבעית שלי.
כששאלתי את הבונה היא אמרה שזה דבר טבעי ואיני תצריכה לדאוג.
משום מה אני כן דואגת כי א. זה לא אסתטי לי שיש מין פס לכלוך כזה וב. כמובן בגלל הפחד שמא זזה יגרום לפטריה.
אני מתגוררת ברעננה ואשמח לקבל תשובה גם לשאלות וגם למקום בו ניתן להשיג את החומר לחיזוק.
תודה
איריתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינתים תנסי
אילנה כסיף11/05/2008לנקות את הלכלוך עם מברשת ציפורנים וסבון כדי להוציא את הלכלוך. שימי לב האם נכנסים מים בין הציפורן הטבעית ובין הציפורן הבנויה. אם יש חדירה של מים גשי מיד לבונת הציפורנים שלך שתייף את ההפרדות- כניסה של מים בין הציפורן הטבעית לזו הבנויה היא התחלה של בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)