שאלות שונות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלות שונות
    אירתה
    27/04/2008

שלום רב,
    יש לי ברשותכך מספר שאלות.
    עשיתי בניה פעם ראשונה לפני ארבעה חודשים.
    רציתי לשאול כיצד אפשר לדעת האם מתפתחת פטריה מתחת לבניה.
    ומה גורם להתפתחות פטריה.
    האם כדאי לשייף את הצפורן הטבעית מתחת לבנייה או להשאירה באורך הבניה.
    אני שואלת זאת כי תמיד מצטבר מין פס כהה של לכלוך בין הצפורן הטבעית לבין הבניה.
    אגב למה זה קורה? האם ז\נ בגלל שיש רווח ? והאם הרווח הזה יכול לגרום לפטריה.
    אני קצת מטרדת כי מתחת לבנייה נראה לי שהצפורןנים מקבלות מין כתמים לבנים.
    אודה לך עך תשובתך המהירה.
    ושאלה אחרונה האם אתם שולחים בדואר את הNAIL RECOVERY וכמה הוא עולה.
    המון תודה על תשובתך.
    איריתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות -

אילנה כסיף
    29/04/2008

איריתה שלום, האם לא עשית מילוי במשך כל החודשים האלה? כי אם לא זה מאד חמור ולא פלא שהתפתחה פטריה. זו פשוט הזנחה מצדך. אם כן עשית מילוי ויש לך ספ של לכלוך בין הציפורן הטבעית לבניה זה חמור עוד יותר - זה אומר שיש לך התרוממות וזו מלכודת למים שיכולה ליצור ירקת ואם מזניחים זה יתפתח ללא ספק לפטריה. גשי לבונת הציפורנים שלך שתשייף את ההתרוממות.
    NAIL RECOVERY עולה 99 ש"ח ואפשר לקנות אותו בסניפי נייל סטודיו בכל הארץ.אם תספרי לי מאיפה את אני אוכל להפנות אותך לסניף הקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לכן סניף בפ"ת ?

מתעניינת
    30/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקרוב יהיה אבל

אילנה כסיף
    01/05/2008

בינתים את מוזמנת לרמת גן, שד' ירושלים 27 03-6787949

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך.

אירתה
    09/05/2008

ראשית תודה על תשובתך.
    אני עושה בנמייה מדי שלושה שבועות. שבוע לאחר הבניה מתחיל להצטבר כמו לכלוך בין הבנויה לטבעית שלי.
    כששאלתי את הבונה היא אמרה שזה דבר טבעי ואיני תצריכה לדאוג.
    משום מה אני כן דואגת כי א. זה לא אסתטי לי שיש מין פס לכלוך כזה וב. כמובן בגלל הפחד שמא זזה יגרום לפטריה.
    אני מתגוררת ברעננה ואשמח לקבל תשובה גם לשאלות וגם למקום בו ניתן להשיג את החומר לחיזוק.
    תודה
    איריתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתים תנסי

אילנה כסיף
    11/05/2008

לנקות את הלכלוך עם מברשת ציפורנים וסבון כדי להוציא את הלכלוך. שימי לב האם נכנסים מים בין הציפורן הטבעית ובין הציפורן הבנויה. אם יש חדירה של מים גשי מיד לבונת הציפורנים שלך שתייף את ההפרדות- כניסה של מים בין הציפורן הטבעית לזו הבנויה היא התחלה של בעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו