הסרת לק ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הסרת לק ג'ל
    שיר
    05/03/2015

שלום רב-אני עובדת כבר 3 שנים עם לק ג'ל(IBD),מכירה את כל השלבים הנכונים של הסרת הג'ל.

מעבירה פצירה על הסילר מכל אצבע,מניחה חומר (remover של opi) על צמר גפן בכמות נדיבה וסוגרת עם נייר כסף ממתינה 10 דקות ובין לבין הידיים נכנסות למנורת לד לזירוז החימום.

אחרי שעשיתי את כל זה ,לאחרונה,הג'ל לא יורד,הוא לא מתקלף כמו שצריך להתקלף,ואז נוצר מצב של שיוף טיפה אגרסיבי על הציפורן הטבעית עם פצירה ודוחף עור,שזה כמובן לא תקין.

אני מבקשת עזרה פה,לקוחות עשויות לא לחזור בגלל דבר כזה ואני באמת לא יודעת מה לעשות,השלבים אותם שלבים,לא חידשתי כלום מבחינת הלקים או הסילר.

אודה לך על תשובה,שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת לק ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת לק ג'ל - תגובה

אילנה כסיף
    08/03/2015

הי שיר, ראשית כל האם את משתמשת בpower bond? שנית, כפי שכבר כתבתי כאן , זמן ההמסה המינימלי הינו רבע שעה ורק אחר כך בודקים. אם הציפורן היתה משוייפת מדי או שהג׳ל היה מעל שבועיים על הציפורן זמן ההמסה יתארך.
    אגב, אין כל צורך להכניס את הידיים לחימום במנורה. את יכולה לעטוף עם כפפת דלי ומגבת- הרבה יותר יעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת לק ג'ל

שיר
    08/03/2015

היי,ראשית תודה על התשובה

שנית- אני אכן משתמשת בbonder(פריימר של לק ג'ל) ,עושה את כל התהליך כמו שצריך,אבל לא ממש הבנתי כשכתבת על השיוף ,אני משייפת לא באגרסיביות את הסילר ואז מניחה את הצמר גפן עם המסיר ג'יל.

האם יכול להיות מצב שהג'ל בסיס גורם לבעיה כזו?

תודה שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת לק ג'ל - תגובה

אילנה כסיף
    10/03/2015

הי שיר, תנסי לעשות את מה שתיארתי וקודם כל האריכי את זמן ההמסה. כפי שציינתי, החומרים לא נמסים בעשר דקות...
    ספרי לי אם זה עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו