לימודי בניית ציפורנים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לימודי בניית ציפורנים
    אליס
    29/04/2015

היי,
    אני שוקלת להתחיל ללמוד בניית ציפורניים באזור המרכז, רציתי לדעת עם למישהי יש חוות דעת על נייל סטודיו שאצלם אני שוקלת להתחיל.
    בנוסף הם מציעים לי לרכוש ערכת מוצרים בסך 3500 ש"ח והאמת אני די סקפטית, המכונת שיוף בערכה לא נראת לי איכותית, וזה עיקר המחיר הגבוה.
    האם יש מכונה טובה שתוכלו להמליץ לי עליה? איך המכונה של סטרונג?

בנוסף האם זה בעייתי ללמוד אצל מישהי ששתן לי תעודה רק מטעם הבית ספר ולא מטעם משרד ה תמ"ת, הבנתי שהיום בלי תעודה של משרד התמ"ת כמעט ואי אפשר לעבוד בתור עצמאית (מבחינת רואה חשבון, פתיחת עוסק מורשה/פטור, ביטוח לעסק וכו...) האם ידוע לכן על זה משהו?

כמובן אם יש לכם טיפים כללים בנושא אשמח לשמוע.

תודה מראש לעונות :)
    אליס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי בניית ציפורנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי בניית ציפורנים - תגובה

אילנה כסיף
    29/04/2015

הי אליס,
    ראשית כל, כפי שאת יכולה לקרוא בחתימה שלי, אני מנהלת את סניף תל אביב ברשת נייל סטודיו. רשת נייל סטודיו היא הרשת הוותיקה ביותר בארץ ללימודי ביוטי (למעלה מ 20 שנה) אלפי בוגרות שלנו עובדות ומתפרנסות ממיקוצע כיפי ורווחי - כך שלגבי המקצועיות - את בידיים הכי טובות.
    לגבי הערכה, אינך חייבת לרכוש אותה. אולם, זו ערכה אשר הושקעה מחשבה רבה בהרכבתה כך שכל המוצרים בה נועדו לקדם אותך בזמן הלימודים והרבה זמן אחריהם - כאשר את כבר מקבלת לקוחות והיא גם מסובסדת- את משלמת הרבה פחות משוויה האמיתי לו היית קונה את כל הפריטים בנפרד.
    לגבי מכונת השיוף שבערכה - זו מכונה דיגילטלית מתקדמת מאד - הדגם הכי חדש של סטרונג והיא נמכרת בלעדית ברשת נייל סטודיו.
    מכיוון שביקשת טיפים .... גשי לבית הספר, הכנסי לשיעור ראי את ההתנהלות דברי עם המורה וחושי את האוירה - אין טוב ממראה עיניים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו