מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לימודי בניית ציפורניםאליס29/04/2015
היי,
אני שוקלת להתחיל ללמוד בניית ציפורניים באזור המרכז, רציתי לדעת עם למישהי יש חוות דעת על נייל סטודיו שאצלם אני שוקלת להתחיל.
בנוסף הם מציעים לי לרכוש ערכת מוצרים בסך 3500 ש"ח והאמת אני די סקפטית, המכונת שיוף בערכה לא נראת לי איכותית, וזה עיקר המחיר הגבוה.
האם יש מכונה טובה שתוכלו להמליץ לי עליה? איך המכונה של סטרונג?
בנוסף האם זה בעייתי ללמוד אצל מישהי ששתן לי תעודה רק מטעם הבית ספר ולא מטעם משרד ה תמ"ת, הבנתי שהיום בלי תעודה של משרד התמ"ת כמעט ואי אפשר לעבוד בתור עצמאית (מבחינת רואה חשבון, פתיחת עוסק מורשה/פטור, ביטוח לעסק וכו...) האם ידוע לכן על זה משהו?
כמובן אם יש לכם טיפים כללים בנושא אשמח לשמוע.
תודה מראש לעונות :)
אליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי בניית ציפורנים - תגובה
אילנה כסיף29/04/2015הי אליס,
ראשית כל, כפי שאת יכולה לקרוא בחתימה שלי, אני מנהלת את סניף תל אביב ברשת נייל סטודיו. רשת נייל סטודיו היא הרשת הוותיקה ביותר בארץ ללימודי ביוטי (למעלה מ 20 שנה) אלפי בוגרות שלנו עובדות ומתפרנסות ממיקוצע כיפי ורווחי - כך שלגבי המקצועיות - את בידיים הכי טובות.
לגבי הערכה, אינך חייבת לרכוש אותה. אולם, זו ערכה אשר הושקעה מחשבה רבה בהרכבתה כך שכל המוצרים בה נועדו לקדם אותך בזמן הלימודים והרבה זמן אחריהם - כאשר את כבר מקבלת לקוחות והיא גם מסובסדת- את משלמת הרבה פחות משוויה האמיתי לו היית קונה את כל הפריטים בנפרד.
לגבי מכונת השיוף שבערכה - זו מכונה דיגילטלית מתקדמת מאד - הדגם הכי חדש של סטרונג והיא נמכרת בלעדית ברשת נייל סטודיו.
מכיוון שביקשת טיפים .... גשי לבית הספר, הכנסי לשיעור ראי את ההתנהלות דברי עם המורה וחושי את האוירה - אין טוב ממראה עיניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)