ציפורניים מתפצלות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים מתפצלות
    רגינה
    29/06/2015

היי הציפורניים שלי שבירות חלשות מאוד ומתפצלות.
    ראיתי שרשמת פה למישהי שמומלץ להשתמש במחזר OPI NAIK ANVY כתום.
    איך משתמשים בו?מורחים כל יום?אחת לשבוע?

בנוסף אני עוסקת בלק ג'ל על ציפורן טבעית.
    רציתי לשאול יש לי לקוחות רבות בעלות ציפורניים מאוד חלשות שמעוניינות בלק ג'ל, האם יש חומר שהוא מחזק ציפורניים שמורחים לפני הג'ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים מתפצלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים מתפצלות - תגובה

אילנה כסיף
    30/06/2015

שלום רגינה,
    מחזק הציפורניים שציינת הוא טיפולי ונועד לטפל בציפורניים שבירות ומתפצלות. הטיפול מתפרס על 6 שבועות כאשר בשבוע הראשון יש לשים ביום הראשון שתי שכבות ומדי יום להוסיף שכבה וביום השביעי להסיר בשבוע השני לשים ביום הראשון שתי שכבות ולהוסיף שכבה יום כן יום לא ביום השביעי להסיר. בשבועיים הראשונים אין לשים לק.
    מהשבוע השלישי ואילך ביום הראשון שמים שתי שכבות מחזק כאשר שכבה אחת יכולה להיות בסיס - לשים שתי שכבות של לק לבחירתך והשכבה האחרונה היא שוב מחזק-במקום טופקוט. להמשיך לשים שכבה מעל כל יומיים.וביום השביעי להסיר. כך במשך 6 שבועות .
    לגבי הג'ל - הג'ל עצמו מהווה מעין "קביים" לציפורניים חלשות הוא יוצר עובי ולכן הציפורן מרגישה חזקה עם הג'ל אבל כאשר מסירים את הג'ל (בהנחה שמסירים בעדינות ולפי הוראות היצרן) היא חוזרת להיות כמו קודם - חלשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו