בניית ציפורניים לא יוצאת טוב

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים לא יוצאת טוב
    אילנה כסיף
    06/07/2015

שלום לכולן... אולי פה אקבל עזרה או עצה או מה שיוכל לעזור לי... סיימתי לפני שבועיים קורס בניית ציפורניים. המבחן שלנו יהיה עוד חודש בנייה בתבנית עם קו סמיילי.,,, משום מה כל הבנות מסתדרות. אני רואה לפי התמונות שלי ולי הבנייה יוצאת מכוער ברמות קשות .... כשאתן רואות את התמונה הבאה מה אתן חושבות ? לכולן יוצא חומר מדועעק שלי תמיד בצד שמאל עבה כזה ועולה על העור. ראיתי ככ הרבה סרטונים. אני כבר שוקלת שאין לי את זה. וזה עצוב. כי אני רוצה להצליח ככ ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    09/07/2015

שלום שאנל,
    זו אכן עבודה של מתחילה. זה בסדר. יש תמיד מקום לשיפור.גשי למורה שלך כדי שתתן לך הערות תוך כדי שאת עובדת. יש בעיה בטכניקה וצריך "לדייק " אותך קצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שנאל
    09/07/2015

היי האמת שלצערי אין לי מקום לגשת אליה כי הקורס הסתיים כביכול ולא מרגיש לי נוח היום בניתי בנייה חדשה לשיפוטך ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו