למתעניינת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• למתעניינת
    לימור
    05/05/2008

שלום לך, קראתי את ההודעות שלך וראשית חבל לי שכך כואב לך , אבל את הנעשה אין להשיב , מה שנותר הוא לנסות לתקן, אז את מוזמנת ליצור איתי קשר (052-4748837 ) , אני מפ"ת , אני מבטיחה ליצור עבורך חוויה מתקנת כך שהמילוי יהיה עבורך זמן פינוק ורגיעה.
    בנוסף ראיתי ששאלה כמה שאלות, אז ככה לגבי הטבילה זו שיטת בנייה שנעשית ע"י דבק ציפורניים ואז בעצם לא נחשפים לנוזל האקריל ולפריימר ושיטת המכחול , זו שיטה בה משתמשים בנוזל האקריל ואף בפריימר שמהווה חומר מקשר בין הציפורן הטבעית לאקריל. אני אישית מאוד מתחברת למכחול מהסיבה הפשוטה שבשיטה הזו אני פשוט מפסלת ציפורן בהתאם למבנה שלך ואז השיופים נעשים קצרים ומהירים , הבנייה נעשית בצורה נקייה ויסודית , תוך כדי השלמות ויישורים בקלות וביעילות.
    תשובתי לגבי הסילר היא כן סילר לעיתים מצהיב , במקרים מסוימים , מסיבות שעדיין לא ידועות באופן חד משמעי אפילו לא לי.....אני עדיין חוקרת את זה...בגלל שאיזור הציפורניים הוא מתחת לכלי דם אני מניחה שיש הרבה גורמים פנימיים שמשפיעים על הציפורן הבנויה...

יום מקסים, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למתעניינת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה. רשמתי את הטלפון שלך. חבל שרק

מתעניינת
    10/05/2008

עכשיו ראיתי את ההודעה שלך...כבר אז חיפשתי וקבעתי תור אצל מישהי אחרת.

בכל מקרה תודה על התשובה שלך, שמרתי את הטלפון שלך אצלי ( :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו