מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית ציפורנייםליטל16/09/2015
שלום קוראים לי ליטל למדתי קורס בניית ציפורניים ומאז שהתחלתי לעבוד בזה פחות או יותר כל הזמן הציפורניים נופלות אחרי שבועיים ניהיה התרוממות והציפורניים לא חזקות בכלל..
אני משתמשת באקולייזר של חברה לא מוכרת וכל השאר (פריימר אקריל ) של חברת " קריאיישן " אשמח אם תענו לי באיזה חומרים אשתמש שהבנייה תחזיק לפחות חודש..
אני פשוט עובדת לפי כל השלבים וזה ממש מוזר שזה נופל כל הזמןן
אשמח לעזרה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף20/09/2015שלום ליטל,
ראשית בואי נזכור שרק סיימת קורס והתרוממויות ושברים יתכנו בגלל שהטכניקה שלך אינה מושלמת עדין.
אני מציעה לך להתעקש ולתרגל רק כך משיגים תוצאות.
לגבי חומרי העבודה של קיראשן, הרי שרוב בונות הציפורניים בארץ עובדות עם קריאשן (ואני וחברותי ביניהן) ולנו החומר לא ולא נשבר.
לכן אני חוזרת ומציעה לך לשפר מיומנות. את כמובן יכולה לחזור ולתייעץ עם המורה שלימדה אותך כדי שתתן לך עוד דגשים במה למה לשים לב כאשר את בונה באקריל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים
ליטל21/09/2015כן התייעצתי עם מישהי שעוסקת בבניית ציפורניים מישהי מקצועית
והיא אומרת שזה קשור בהרבה לסגירות עם ראש יהלום
מקווה שזה יעזור תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף21/09/2015מעולה. תנסי ככל שאת יכולה לא לגעת בעור עם חומרי העבודה ולאחר שסיימת קחי דוחף עור מעץ או מפלסטיק ודחפי בעדינות את העור מהחומר כך שנוצרת הפרדה ברורה בין החומר הבנוי לציפורן ולעור ואז יותר קל לשייף.
השתדלי לא לגעת עם המשייף לא בעור ולא בציפורן הטבעית. הכי קל לעשות את זה עם ראש עגול (ראש חכם)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)