נזק לציפורניים עקב הסרת לק ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• נזק לציפורניים עקב הסרת לק ג'ל
    טליה
    11/10/2015

שלום,

לאחר מריחת לק ג'ל עם מילוי מתחת , נאלצתי לחזור לאחר מס' ימים לזו שמרחה לי כי הלק החל להתקלף. אותה גב' שעוסקת בין היתר במינקור פדיקור הסבירה שהיתה פשלה והמילוי ששמה לי לא מתאים. היא הסירה את לק הג'ל תוך שיוף רב ( שגרם לחום עז בציפורן) וגירוד לאחר מס' דקות שעטפה כל ציפורן במסיר לק. הלק היה עקשן ורק לאחר שיופים רבים וגירוד הוא החל לרדת. היא שמה לי שוב לק ג'ל עם מילוי - 3 שכבות וכל פעם יבשה במכונת ייבוש אולטרא. לאחר שבוע ניסיתי להוריד את הלק עם אציטון עטןף בנייר כסף. הלק ירד אך נשארו שאריות דביקות של המילוי.
    הציפורניים שרוטות , סדוקות וחסרות ברק, נוטות להישבר.(הציפורניים קצרות לא מעבר לבשר). מה עושים? איך משקמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק לציפורניים עקב הסרת לק ג'ל - תגובה

אילנה כסיף
    15/10/2015

טליה שלום,
    כאשר מסירים את חומרי הבניה מה ציפורניים בשיוף אגרסיבי אכן נגרם נסק לציפורניים. השיקום יכול להעלות באמצעות מריחת לק ג׳ל או באמצעות שימוש המחזק ציפורניים טיפולי.
    בכל אופן, שיקום מלא יקח כארבעה עד שישה חודשים.
    עד שתחליטי איך את רוצה להמשיך מרחי ישירות על הציפורניים סרום דל אבופלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו