ערכת לק ג'ל ביתית?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ערכת לק ג'ל ביתית?
    דב
    15/11/2015

אהלן,

אני גיטריסט מקצועי שפורט באמצעות ציפורני יד ימין. לשם כך אני זקוק לציפורניים חזקות מאד. כבר יותר משנה שאני הולך למכון שבו מורחים לי שכבות של ביו סקולפצ'ר ג'ל - בלי שום עיצוב או צבע, פשוט שכבות לחיזוק, וזה עובד נהדר. הבעיה היא שלפעמים אני מנגן בכל מיני מקומות, לפעמים גם לא בארץ, ואני לא תמיד מצליח להגיע לבניה כל שבועיים - וזה ממש קריטי לנגינה שלי. בקיצור - אני צריך ללמוד לעשות את זה לבד. מה האופציות? האם יש ערכות למכירה כולל מנורה שאפשר להשתמש בהן לבד בבית (שוב - האסתטיקה לא חשובה לי, רק החיזוק). תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכת לק ג'ל ביתית?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכת לק ג'ל ביתית? - תגובה

אילנה כסיף
    16/11/2015

דב שלום, כל דבר בעולם אפשר ללמוד :) אם זה משהו שמעניין אותך לך ללמוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מריחת ג'ל בבית

חווית הטיפוח
    19/02/2016

דב
    אין פשוט מזה.
    לך למקום מקצועי למכירת חומרים לבניית ציפורניים, הסבר את מטרתך ותקבל ייעוץ וגבי החומרים.
    לגבי הפרקטיקה : כבר ראית איך עושים את זה (כי עשו לך) שאל כמה שאלות מנחות, קצת יוטיוב ופורומים כאלה ותלמד.. אולי לא תוכל להציע שירותי בניית ציפורניים אבל בהחלט תוכל לחזק את ציפורנייך שלך.
    זו לא תורה מסיני
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו