מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצהבהדיאן18/05/2008
היי אילנה,
מה שלומך? הרבה זמן לא התייעצתי איתך.
לאחרונה הבנות חוזרות אליי עם ציפורניים מוצהבות (חלקן), ואפילו כבר תוך כדי המריחה (בזמן המילוי) אני רואה מין נקודה זהובה גדולה באחת מן הציפורניים.
המכחול הוא אותו מכחול, החומרים אותם חומרים של אותה חברה.
ממה זה עלול להגרם??
תודה,
יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דיאן, כיף שחזרת : )
אילנה כסיף18/05/2008לא נעים לי לשאול, אבל אני אשאל בכל זאת: האם החומרים שאת עובדת איתם הם של חברה מוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנה
דיאן20/05/2008החומרים הם של אתי דוד, די מוכרת.
אני מסתדרת איתם מצויין בכללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה, למה את לא עונה....
דיאן25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי, חומרים של חברה מוכרת
אילנה כסיף27/05/2008אני לא מכירה את המוצרים שלה - מי מיצר אותם איזה חברה מיבאת אותם וכו'. חומרים טובים לא מצהיבים! ואם יש הצהבה משהו לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שההצהבה נגרמת מ...
דיאן28/05/2008יש לי שני צבעי אקריל, אחד ורדרד ואחד ורוד.
בשניהם אני משתמשת עם אותו מכחול.
יכול להיות שאני צריכה לכל צבע מכחול משלו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך מכחול לכל צבע צריך מכחול לכ
אילנה כסיף29/05/2008לכל שיטה פולימרית- אם את עובדת עם מוצרים מחברת X את צריכה מכחול עבודה עבור שיטה זו אם יש לך גם שיטה אחרת שנקראת Y את צריכה מכחול אחר עבור שיטה זו. לא הצבע הוא שקובע אלא הכימיה של החומרים - חשוב מאד לא לערבב חומרים מחברות שונות כי שם מתחילות הבעיות שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה...
דיאן29/05/2008החברה היא אותה חברה. (של שני הצבעים).
אבל אני מרגישה ממש מעט הבדל במרקם.
זה עדיין אומר שעדיף לי להשתמש בשני מכחולים שונים?
מה לגבי פריימר של חברה אחרת? אני משתמשת רק בפריימר שונה,
מכיוון שהפריימר של החברה של האבקות לא טובה לי.
אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל אני מרגישה שהפריימר לא מספיק חזק, וגורם להתרוממויות,
לכן אני משתמשת רק בפריימר של חברה אחרת.
מה דעתך על כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצתי היא
אילנה כסיף02/06/2008הי דיאן,
מכיוון שאנו משוחחות מזה זמן, והבעיות חוזרות על עצמן , אני אחרוג ממנהגי ואמליץ לך לקנות מוצרים חדשים כסט עבודה. כלומר: הכנסי לאחד מסניפי נייל סטודיו הקרוב לביתך ורכשי אבקה נוזל פריימר אקולייזר ומכחול. כך תוכלי לדעת אם הבעיה היא החומרים או שהיד שלך עדיין לא מיומנת.
אני חושבת שהתחלה נקיה וחומרים שאפשר לתת בהם אמון ושרוב בונות הציפורניים עובדות איתם יתנו לך אינדיקציה מדויקת מה עלייך לעשות - ואז אולי תגלי שבכלל אין בעיה... = )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חשבתי על זה..
דיאן02/06/2008כבר כמה זמן. לדעתי זה פיתרון באמת טוב.
אבל הבנתי שהחומרים של סופר נייל נורא יקרים.
כמה עולה קבינט 250 של אבקת אקריל, למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל טוב שאנחנו מסכימות
אילנה כסיף03/06/2008אני איני יודעת מחירים של מוצרי סופרנייל (אם תפני אליהם, אני בטוחה שהם ישמחו לתת לך). בנייל סטודיו אבקה 250 גרם עולה 124 ש"ח (לפני מע"מ).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר סביר...
דיאן05/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)