היי אילנה שוב מור

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• היי אילנה שוב מור
    מור
    18/05/2008

היי אילנה שוב מור.קודם כל תודה על התשובה והתמיכה ושכחתי לציין שאני למדתי בנייל סטודיו ואני משתמשת במוצרים שלכם.אז יש לי כמה שאלות בהמשך לתשובתך:
    1. מה זה אפיקוניום?(עדיין לא נתקלתי במילה הזאת)
    2. עם איזה ראש את הכי ממליצה לעשות את הפינישים מלבד היהלום הכסוף?
    3. בקשר למה שאמרת שזה לאו דווקא אשמתי אז אני יודעת בוודאות שזו כן אני כי לזאת שעבדה שם לפניי עם אותם לקוחות זה פשוט לא היה קורה ואני יודעת שהיא הרבה יותר שנים בתחום אבל עדיין אני מרגישה שאני עושה משהו לא נכון הייתי רוצה שתייעצי לי מה לעשות?
    4.בקשר לזה שהחלק הבנוי של הציפורן העליון המשוחרר עבה אמרת שזה יכול לגרום להתרוממות? איך?
    תודה רבה וגדולה על עזרתך ועל הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אילנה שוב מור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטערת, פיספסתי את השאלה ממש לא

אילנה כסיף
    23/05/2008

משהו אישי =).
    1 אפוניקיום הינו הקרום/העור על הציפורן אשר מגן על המטריקס מפני חדירה של בקטריות .
    2. עם ראש קטום קרביד- הוא מעוגל מעט בקצה והוא קצר. הוא מאפשר להגיע קרוב מאד לקוטיקולה מבלי לפצוע ועושה עבוד הטובה מאד בשיוף האקריל.
    3.אני לא ממש זוכרת את הבעיה אבל אני חושבת שאם תתאמני את תשתפרי - תנסי לראות לפי ההכוונה שנתתי לך מה את לא עושה מדויק ותקני את עצמך.
    4.אם הקצה החופשי עבה הוא כבד והוא ירים את החלק הדק באזור הקויקלה (כמו נדנדה- כשצד אחד כבד הצד השני מתרומם)
    5. שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו