התרוממות ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התרוממות ציפורניים
    לימור
    19/05/2008

אני בונה חדשה כשלושה חודשים במקצוע ועשיתי כ-10 בניות או מילויים.
    לצערי כל מילוי או בניה שעשיתי התרממו הציפורניים והן נראו לא יפה. יש לציין שאני לא משתמשת בסילר ולכן לא הוא הבעיה. אנא עזרי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרוממות ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללימור - התרוממויות

איילה עובד
    20/05/2008

להתנתקות האקריל מן הציפורן הטבעית יש סיבות רבות ומגוונות.. אני מציעה לך לפנות לסניף הקרוב לאזור מגורייך ולברר לגבי השתלמויות באקריל.. בכל מקרה בדקי את עצמך בסעיפים הבאים:
    האם את מקפידה לדחוף טוב את העור לפני תחילת העבודה?
    האם את לא עולה על העור בעת מריחת האקריל?
    האם את משייפת את סביב הקוטיקולה בסוף העבודה כראוי ומפרידה את האקריל מהמסגרת?

את יכולה להשאיר לי כתובת למשלוח דואר ואני אשלח לך את העיתון שלנו ובו כתבה מאוד מקיפה בנושא זה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה עובד

לימור
    07/07/2008

אני מאוד אשמח שתשלחי אלי את העיחון שלכם עם הכתבה על התרוממות ציפורניים לכתובת: ארבלי לימור, קדיש לוז 4/8 קרית מוצקין 26406 יחד עם זאת נא שילחי אלי את מועדי השתלמויות שיש בחודש יולי תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור שלחנו לך בשמחה..

איילה עובד
    07/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרוממויות בציפורן

רויטל
    14/09/2008

הי, גם לי יש את הבעיה של התרוממות הציפורן, אשמח אם תישלחי לי גם את החומר לקריאה. כתובתי היא: אפרתה , רח' זית שמן 51/16 . תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל שלום

איילה עובד
    15/09/2008

מה שם המשפחה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו