התלבטות לגבי קורס לק ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי קורס לק ג'ל
    הדס
    06/07/2017

היי,
    מתלבטת האם לעשות קורס בביו סקלפצ'ר שעולה 4400 ש"ח אך זהו סוג הלק הכי איכותי שאני מכירה, או לעשות קורס לק ג'ל כללי שעולה 900 ש"ח ולאחר מכן לבחור בעצמי באיזה סוג להשתמש (אני חוששת שכל סוגי הג'לים האחרים יפגעו בציפורן).

אשמח לתשובתך ולעזרתך, תודה,
    הדס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי קורס לק ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לק ג'ל

אילנה כסיף
    09/07/2017

שלום הדס,
    לק ג'ל הוא חלק ממקצוע. כדי לעשות טיפול של לק ג'ל את צריכה לדעת איך הציפורן בנויה כדי לא לעשות לה נזק, איך לזהות מחלות בעור ובציפורניים, באיזה תנאים אסור לעושת לק ג'ל ועוד ועוד ועוד. כמו שאת הולכת למאפרת והיא יודעת לעשות אי ליינר נפלא אבל לא יודעת להתאים מייק אפ- היית הולכת למישהי כזו? לכי ללמוד את המקצוע מהתחלה בקורס מניקור פדיקור או בקורס בניית ציפורניים ( או את שניההקורסים יחד ) ואם התשוקה שלך היא לעבוד במקצוע הזה אל תלמדי רק לצייר איי ליינר תלמדי מקצוע.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס לק ג'ל

אילנה כסיף
    09/07/2017

שלום הדס,
    קורס לק ג'ל הוא קורס הישתלמות והוא מומלץ לבעלות מקצוע שרוצות להרחיב את השרותים שהן מעניקות.
    אם אין לך רקע בתחום אני מציעה לך ללמוד קורס מקדים של בניית ציפורניים או מניקור פדיקור (עדיף את שניהם- כי הם מקצועות משלימים).
    אם את מאזור המרכז ותרצי לשוחח אנא צרי קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו