התלבטות לגבי בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי בניית ציפורניים
    אביבה
    05/09/2017

אני רוצה לעשות בנייה אבל אני מפחדת שזה יהרוס לי את הציפורניים מתחת ושאהיה חייבת לעשות ציפורניים כל החיים. זה חשש מוצדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי בניית ציפורניים

אבי שגיא
    05/09/2017

שלום אביבה,

כל טיפול ציפורניים שהוא, כולל לק ג'ל ובנייה, תלוי מאוד במי מבצעת לך אותו, רמת המקצועיות שלה ושיטת העבודה. הדבר תלוי כמובן גם במצב ציפורנייך.
    בניית ציפורניים ברמה גבוהה לא תפגום בציפורן ולא תזיק לה. להיפך, היא מגנה על הציפורן ושומרת עליה.
    לצערי, החשש שלך מוצדק מכיוון שאם תגיעי למקצועית ברמה בינונית ומטה שיקום הציפורן לאחר הנזקים עלול להיות ארוך מאוד ואף לא אפשרי, ואני מטפל בכאלה כמעט בכל יום. חשוב לחדד, אם יש נזק לציפורניים את לא תלכי עם בנייה כל החיים, להיפך - אסור לך לעשות בנייה או לק ג'ל עד שתשקמי את ציפורנייך.
    לכן, הצעתי היא שתבחרי לך מקצועית טובה מאוד, תראי את עבודותיה, תדברי עם לקוחות ותיקות ותעלי את השאלות שמטרידות אותך (שהן בהחלט מוצדקות). ושימי לב שהיא לא מדקקת לך את הציפורן ולא משתמשת בכלים וחומרים שמכאיבים לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו