טופ ג'ל - לא מצהיב

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• טופ ג'ל - לא מצהיב
    מיכל
    04/10/2017

היי,
    שמעתי שיש טופ ג'ל לא מצהיב (מעולה לצבעים בהירים). האם באמת קיים? אם כן, של איזו חברה ואיפה ניתן לרכוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופ ג'ל - לא מצהיב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופ ג'ל לא מצהיב

אבי שגיא
    06/10/2017

היי מיכל,

יש המון שמועות שרצות. טופ ג'ל נוטה להצהבה, אפילו מעטה, אבל היא נמנעת בשימוש נכון בחומרים ובהבנה ממה היא נגרמת.
    אם את נתקלת במוצר כזה שאינו נוטה להצהבה כלל אנא שלחי לי את שמו ואבדוק את הנושא.
    בכל מקרה ממליץ לך לעבוד תמיד עם המוצרים של אותה החברה ולא לערבב ביניהם.

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טופ ג'ל - לא מצהיב

מיכל
    20/10/2017

הלכתי על שיטת הניסוי ותהייה.. מסתבר שטופ ללא ניטרול לא מצהיב בקושי לעומת טופ רגיל. במקרה שלי השתמשתי בטופ ללא ניטרול של קודי, המברשת מאוד לא נוחה לשימוש ויוצרת בועות קטנטנות שכמעט ולא רואים אבל לי זה מאוד מפריע..
    האם לopi יש גם טופ ללא ניטרול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי את הטופ ללא ניטרול של IBD הוא מעולה.

אילנה כסיף
    29/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו